Kırıkkale 5 yıl daha kaybetmesin

Kırıkkale 5 yıl daha kaybetmesin

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, zafere inanan gençlerle seçimi kazanacaklarını söyledi. Temiz, şeffaf ve kaliteli belediyecilik anlayışının zamanının geldiğini belirten Yılmaz, Kırıkkale'nin 5 yılını daha kaybetmemesi gerektiğini bildir

ÇALIŞMALAR MASAYA YATIRILDI
Saadet Partisi İl Başkanlığı, partinin Gençlik Kollarıyla bir araya gelerek yerel seçimlerin kazanılması için yapılacak olan çalışmaları masaya yatırdı. Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz, gençlerle birlikte bu seçimi kazanacaklarını ve Kırıkkale’nin 5 yıl daha kaybetmeyeceğini söyledi. Yılmaz konuşmasını devamında, “Zafere inanmış siz genç dostlarımın gayretleriyle seçimden Allah’ın izniyle galip çıkacağız. Rahmetli Necmettin Erbakan hocamız; çevrenin sorunlarını bilen, çalışkan, kendisine güvenen ve inançlı insanlar olursanız her işi başarırsınız derdi. İşte bizler de bu imanla yola çıktık, Allah’ın izniyle başaracağız.” dedi.

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI
Kırıkkale’nin gelişmiş bir şehir haline gelmesi için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirterek, “Şehrimiz, Kırıkkale ise şuana kadar milli görüş belediyeciliği ile tanışmadı. Şimdi biz çıkıyoruz ve diyoruz ki Kırıkkale ağır adımlarla ilerlediği bu belediyecilik anlayışından kurtulmalıdır. Temiz, şeffaf ve kaliteli bir belediyeciliğin zamanı gelmiştir. Bugün görüyoruz ki, Kırıkkale`yi hakkıyla yönetecek siyasi kadrolar Saadet Partisi haricinde kalmamıştır. Kırıkkale`ye bir 5 yıl daha kaybettirmeyelim. Bu seçimi haksızlık değil, Adalet kazanacak, bu seçimi propaganda değil, samimiyet kazanacak ve bu seçimi boş laflar değil, projeler kazanacaktır” diye konuştu.

İNANIYORUZ VE BAŞARACAĞIZ
Saadet Partisi İl Başkanı Faruk Vurgun ise yaptığı açıklamada, “Bizim ille de inançlı, kendi öz değerlerine örf ve adetlerine bağlı bir gençlik diye çırpındığımızın yegane sebebi, bu milletin asıl gücünün topu tüfeği değil, imanı ve inançlı gençliği olduğuna inandığımız içindir. Biz tüm teşkilatlarımızla, temel esaslarımıza sımsıkı sarılacağız, parti olarak Türkiye’nin ve insanlığın kurtuluşu için gerekli olan vazifelerimizi ifa edeceğiz. Hepimizin bildiği gibi Milli görüş belediyeciliği 1994`lü yıllarda Türkiye`nin %85 belediyesinde, yönetimi ele almıştı. İşte o tarihten itibaren Türkiye Milli görüş, belediyeciliği ile tanışmıştır.
Milli görüş belediyeciliğinin ilk düsturu, belediyenin ana giriş kapısına " rüşvet alanda verende melundur" sözünün asılması olmuştur”

HALKIMIZIN DESTEĞİ VAR
“Halkın ve yetimin malı olan devlet kaynaklarını kendi malından daha çok sahip çıkarak hiç kimseye peşkeş çektirmemiştir. Sürekli zarar eden borç içinde yüzen belediyeler Milli görüş zihniyetiyle yönetilince borçlarını kapatmış, kar eden kurumlar kurarak belediyecilikte bir marka olmuştur. Milli Görüş Camiası, temeli sevgi ve kardeşlik olan bir camiadır. Milli Görüş Camiası olarak, azimle ve heyecanla çalışarak, Allah’ın lütuf ve yardımıyla en kısa zamanda yeniden büyük Türkiye’yi ve Saadet Dünyasını kuracağız. Kırıkkale’mizi Milli görüş belediyeciliği ile tanıştıracağız” dedi.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız