Kırıkkale, yeni bir sağlık kampüsüne kavuşuyor

Kırıkkale, yeni bir sağlık kampüsüne kavuşuyor

AĞABEY PEHLİVANLI BULVARI ÜZERİNDE BULUNAN HASTANELER BÖLGESİ KAMPÜS HALİNE GETİRİLECEK

AĞABEY PEHLİVANLI BULVARI ÜZERİNDE BULUNAN HASTANELER BÖLGESİ KAMPÜS HALİNE GETİRİLECEK

Kırıkkale, yeni bir sağlık kampüsüne kavuşuyor

Valilik binasının yanındaki eski hastane binalarının olduğu bölgenin yine hastane olarak düşünüldüğünü söyleyen Ramazan Can, ?Buraya büyük bir hastane kampüsü yapmayı planlıyoruz. Yüksek İhtisas Hastanesine gidemeyen birçok vatandaşın, sağlıkla ilgili işlerini şehir merkezindeki bu hastane kampüsünde halletmelerini amaçlıyoruz? dedi. Can, bununla ilgili çalışmalara başladıklarını da söyledi.

OSB´YE DOĞALGAZ MÜJDESİ

Diğer konularda da açıklamalarda bulunan Ramazan Can şunları söyledi: ?Kırıkkale´de üç ayrı yerde OSB bulunuyor. Buraların en büyük sorunu doğalgazdı. Konuyu Maliye Bakanımız ile üç vekil görüştük. Buralara doğalgaz gelecek. Yatırım planına dâhil ediliyor. OSB´lerin doğalgaz sorunu çözülecek ve üretimde maliyet azalacak. Doğalgaz olduğu için de bu bölgeler yatırımcı çekecek.

VİYADÜK YAPILACAK

KOP projesinde Kırıkkale yoktu. Yerel basında bununla ilgili haber çıkmıştı. Konuyla ilgilendik ve Kırıkkale projeye dâhil edildi. Keçi ve Teke yetiştiriciliği konusunda artık Kırıkkale proje desteği alacak. Kırıkkale-Ankara arası iki çarpı üç şeride çıkıyor. Çalışma başlatıldı. Otoban ihalesi yapılıyor. Samsun´a kadar uzanan bir otoban olacak. Hızlı tren için Türkiye´nin en büyük viyadüğü Kırıkkale´de yapılacak.

MKE´YE DEV YATIRIM

Köy yollarını halledemedik. Köy yolları evladiyelik şekilde yapılacak. Havalar düzelince çalışma başlatılacak. Şehir içindeki tren kavşakları yapılacak. MKE´ye 220 milyon liralık dev bir yatırım söz konusu. Güzel bir çalışma olacak MKE için ve personel istihdamı da sağlanacak. Biz bütün bu çalışmaları üç vekil olarak birlikte, uyum içerisinde yürütüyoruz.?



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız