Kırıkkale yatırım için cazibe merkezi

Kırıkkale yatırım için cazibe merkezi

KIRIKKALE SİLAH İHTİSAS OSB YATIRIMCILARIN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

KIRIKKALE SİLAH İHTİSAS OSB YATIRIMCILARIN İLGİSİNİ ÇEKİYOR

Kırıkkale yatırım için cazibe merkezi

Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, Güney Koreli DK Teknoloji Ltd. Şti. Yurtdışı Ceo´su Kim Jongbae ve Türkiye Genel Müdürü Jaeneam Lee´yi makamında kabul etti.

KIRIKKALE´DE YATIRIM YAPACAKLAR

Kabulde, Kırıkkale´de yatırım kararı alan ve temel atma aşamasına gelen Güney Kore menşeili firmanın üst düzey yöneticileri, Kırıkkale´de kendilerine her alanda sağlanan destek için Vali Haktankaçmaz´a teşekkür etti.

SAVUNMA SANAYİ HIZLA GELİŞİYOR

Kırıkkale´nin savunma sanayi alanında hedeflerine ulaşmak için büyük gayret gösterdiğini, bunun da yatırımcılar tarafından dikkatle takip edildiğini ve kısa vadede bu gayretlerin sonuçlarının alınmaya başladığını ifade eden Vali Haktankaçmaz da, ?Kırıkkale´de bu alanda son dönemde en önemli gelişme olarak görülen Silah İhtisas OSB´de üretim konusu veya başka nedenlerle yer verilemeyen savunma sanayi yatırımcılarının da Kırıkkale´nin sunduğu cazip imkânlardan istifade etmesini istiyor ve bunun için büyük bir çaba harcıyoruz? dedi.

KIRIKKALE´Yİ TERCİH ETMELERİ ÖNEMLİ

Güney Koreli yatırımcıların ilimizi tercih etmelerinden büyük memnuniyet duyduğunu ifade eden Vali Haktankaçmaz, bu yatırımın başka yabancı yatırımcılara da referans olacağını, güçlü tarihi ve kültürel bağlarımız olan dost ülke Güney Kore´den savunma sanayi alanında daha fazla yatırım gelmesini teşvik edeceğine inandığını belirtti.

YERLİ VE YABANCI YATIRIMCILAR ARTTI

Savunma sanayi ile şehirleşen ve nesiller boyu silah üretimiyle bütünleşen Kırıkkale´ye yerli ve yabancı yatırımcıların ilgisinin her geçen gün arttığını, savunma sanayimizin belkemiği olan Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu´nun 5 fabrikasının ilde oluşturduğu üretim kültürüne ilave olarak, altyapı inşaatı tamamlanmak üzere olan ilk ve tek Silah İhtisas OSB´nin sunduğu cazip imkânların yatırımcının dikkatinden kaçmadığına işaret eden Vali Haktankaçmaz,? savunma sanayi alanında kümelenme hedefi çerçevesinde, yatırımcının hiçbir engele takılmadan tüm iş ve işlemlerini hızlı bir şekilde sonuçlandıran Kırıkkale, bu özelliğiyle de yatırımcıların gözdesi olmayı sürdürüyor? şeklinde konuştu.

GÖSTERİLEN İLGİDEN MEMNUN KALDILAR

Yatırımcı firma CEO´su da Kırıkkale´de kendilerine gösterilen ilgiden ve yardımdan dolayı son derece memnun olduklarını, kamu kurumları nezdindeki tüm işlerinin özenli ve hızlı bir şekilde takip edildiğini, bu durumu kendi ülkelerinde yatırımcılar ile paylaşacaklarını belirtti.

HABER: KIRIKKALE VALİLİĞİ



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı