Kırıkkale UMKE ve 112 ekibi performanslarıyla göz doldurdu

Kırıkkale UMKE ve 112 ekibi performanslarıyla göz doldurdu

4 ÜLKEDEN YARIŞMACILAR KATILDI

Kırıkkale UMKE ve 112 ekibi performanslarıyla göz doldurdu

Antalya´da yapılan Acil Sağlık Olimpiyatlarında Kırıkkale UMKE ve 112 Acil Yardım Ekibi yapılan yarışmalarda performansıyla göz doldurdu.

4 ÜLKEDEN YARIŞMACILAR KATILDI

Antalya´da gerçekleşen Olimpiyatlara Türkiye genelinde yaklaşık 43 il ve yurtdışından da 4 ülke katılım oldu. Kırıkkale´den ise 4 kişiden oluşan 112 Acil Yardım Ekibi ve 6 kişiden oluşan UMKE timi katıldı. Organizasyonda sağlık alanında gelişmelerin takip edilmesi adına çeşitli çalıştaylar tüm illerin görüşleri alınarak gerçekleştirildi. Acil Sağlık Olimpiyatlarının Konferans bölümünde sağlıkla ilgili konular hakkında sunumlar yapıldı. Ayrıca Ankara ili tarafından 15 Temmuz olaylarında ve akabinde Ankara İl Sağlık Müdürlüğü olarak 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde yapılan çalışmalar, Diyarbakır İli tarafından Sur Operasyonları ve sonrasında Diyarbakır İl Sağlık Müdürlüğü olarak 112 Acil Sağlık Hizmetlerinde yapılan çalışmalar ile İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Uzun tarafından, İlimizin yürüttüğü Hayat Boşluk Kabul Etmez? projesi anlatıldı.

DERECE ELDE ETTİLER

İlk defa Kırıkkale´de uygulanan Hayat Boşluk Kabul Etmez projesi olimpiyatlarda büyük ilgi görürken, tüm iller tarafından örnek alındı. Organizasyonun ralli etaplarında 112 ve UMKE Ekipleri kıyasıya mücadele ederken, Kırıkkale 112 Acil Yardım Ekibi Travmalı Vakanın Kaskının çıkarılması ve Baş Boyun Stabilizasyonunun Sağlanması Etabında 3. olurken, aynı zamanda ralli genelinde 26 il ve 4 Ülkenin katılım sağladığı olimpiyatlarda genel klasmanda 4. olarak Kırıkkale´yi en iyi şekilde temsil etti.



1

KIRIKKALE, SAĞLIKTA GELECEĞİN TEKNOLOJİSİYLE TANIŞIYOR

2

Artık randevu daha kolay

3

Sağlıklı yaşamanın ilk kuralı yürümek

4

Pes doğrusu!

5

Kovid-19’da kötü değiliz

6

Gribe dikkat!

7

Pes doğrusu..!