Kırıkkale şampiyonluğu hak etti

Kırıkkale şampiyonluğu hak etti

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR YÖNETİM KURULU İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

TÜRK METAL KIRIKKALESPOR YÖNETİM KURULU İLK YARIYI DEĞERLENDİRDİ

Kırıkkale şampiyonluğu hak etti

Ligin ilk yarısını lider kapatan Türk Metal Kırıkkalespor yönetim kurulu üyeleri yemekli bir toplantıda bir araya geldi. Yönetim ilk yarının değerlendirmesini yaptı. Yöneticiler ikinci yarı için yapılacak çalışmaları tartıştılar. Toplantıda bundan sonraki hedefin şampiyonluk olduğu vurgulandı.  

İLK YARIYI LİDER TAMAMLADIK

Başkan Metin Karakuş yaptığı açıklamada;  yönetim kurulu üyelerimiz ile uzun süre bir araya gelemediğimiz için inanın çok üzgünüm.  Ligde zorlu bir yarış içerisine girdik takımımızın başarısı için gecemizi gündüzümüze katarak bir şeyler yapmaya çalıştık neticede ligin ilk yarısını 2 takımımızda lider olarak tamamladı dedi. Başkan Karakuş 1. Kümede mücadele eden MKE Kırıkkalespor ve Bölgesel Amatör ligde mücadele eden Türk Metal Kırıkkalespor takımlarımız il yarıyı zirvede tamamlamaları Kırıkkale spor kamuoyu tarafından sevinçle karşılanması bizleri memnun etti dedi.

AZ PARA HARCADIK AMA ÇOK PUAN TOPLADIK

Başkan Karakuş Grubumuzda en az para harcayan takımlar arasında yer alıyoruz. Rakiplerimizden Altındağ Belediyespor, Yozgatspor,  Kazan Belediyespor, Kayseri Şekerspor ve Nevşehirspor takımları bizlerden kat kat fazla para harcadılar ama istedikleri başarıyı ilk yarıda elde edemediler.  Biz ise en az parayı harcayan takım olurken en çok da puan toplayan takım olduk dedi.

TRANSFERLER İÇİN ACİL PARAYA İHTİYACIMIZ VAR

Karakuş Ligin 2. yarısı için hemen kolları sıvamalıyız önümüzde kısa bir dönem var takımımızın daha da başarılı olması için ara transfer döneminde takıma 4 futbolcu takviye etmek zorundayız. Bunun içinde çok acilen en az 250 bin liraya ihtiyacımız var.   Bu parayı acilen temin edebilmemiz için Şehrin bürokratları siyasileri ve iş adamları bu parayı çok rahat temin edebilir çünkü iyi bir hava yakaladık ifadesini kullandı.

HERKESE HESAP VERMEYE HAZIRIZ

Başkan Karakuş üç yıldır bu kulübün başkanlığını yapıyorum. Her sezon ve her kongrede dediğimi bugünde söylüyorum.  Biz burada olduğumuz sürece herkese hesap vermeye hazırız.   Bizden önce Başkanlık yapanların tamamı kulübe borç bırakarak gitti.  Biz 3 yıldır hiç borç bırakmadık.  Bırakmayacağız da bunu herkes bilsin bize bugüne kadar inanan ve bizlere büyük destekleri olan herkese buradan ayrı ayrı teşekkür ediyorum.  Onların verdiği desteklerle bugün buralardayız Allah onlardan razı olsun dedi.

HER ZAMAN İLKLERİN TAKIMI OLDUK

Başkan Karakuş Zorlu bir grupta mücadele veriyoruz.  Rakiplerimiz şehir takımları ve taraftar potansiyeli olan takımlar. Hiçbir şehrin taraftarı Kırıkkalespor taraftarı gibi olamaz ilk devrede 1 mağlubiyet aldık aslında bu mağlubiyeti de hiç hak etmedik dedi. Karakuş Türk Metal Kırıkkalespor bu sezon evinde hiç yenilgi alamayarak da tüm rakiplerin dikkatini çekmeyi başaran bir takımız Biz her zaman bundan önce olduğu gibi bugünde hep ilklerin takımıyız ifadesini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Karakuş Şimdiye kadar bizlere ve takımımıza maddi ve manevi desteğini esirgemeyen tüm dostlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bundan sonra sık sık bir araya gelelim bizim ve bu şehrin tek paydası olan Türk Metal Kırıkkalespor´u layık olduğu yere taşımak adına elimizden gelen tüm gayreti vermeye her zaman hazırız dedi.

BU ŞEHİR ŞAMPİYONLUĞU ÖZLEDİ

Türk Metal Kırıkkalespor yönetim kurulu üyesi Ekrem Gök; Yaptığı açıklamada Kırıkkalespor tarihi bir eserdir. Türk futbol tarihinde yeri olan ve başarıları ile de hep ön plana çıkmış bir takımın buralarda olması bizleri üzüyor.  Artık bu şehir şampiyonluk istiyor bu fırsat bir daha gelmez. Bu sezon ilk yarıda çok iyi bir performans yakaladık ve bu performansı devam ettirmek adına elimizden gelenin en iyisini yapmak zorundayız dedi. Gök, takımımızın daha da başarılı olması için gerekli transferlerin yapılması şart.  Onun içinde ilk etapta çok acilen 250 bin liraya ihtiyacı var.  Bunun içinde Başta Sayın Valimiz, Milletvekillerimiz ve Belediye Başkanımızın yanı sıra sivil toplum örgütlerinin de bir araya geleceği moral gecesi düzenleyelim hem de bu parayı bu gecede temin edelim. Bu şehrin tek temsilcisi olan Türk Metal Kırıkkale sporumuz artık şampiyon olsun dedi.

GEREKENİ YAPMAK ZORUNDAYIZ

İl Genel Meclis Başkanı ve Türk Metal Kırıkkalespor yönetim kurulu üyesi Şerafettin Atalay yaptığı konuşmada Takımımızın başarısı için ihtiyaç duyulan bu miktarı temin etmek için ne gerekiyorsa onu yapalım dedi. Atalay, tüm İş adamlarına siyasilere ve bürokratlara çağrıda bulunarak, bu yakaladığımız fırsatı değerlendirelim.  Belki de böyle bir fırsat bir daha gelmez onun için en kısa sürede bir araya gelerek takımımıza destek olalım dedi.

BURALARA GELECEĞİMİZ BEKLENMİYORDU

Türk Metal Kırıkkalespor 2. Başkanı Mürsel Öcal yaptığı konuşmada Sezon başı bu takımın buralara geleceğini kimse hesaba katmıyordu dedi. Öcal, bu takım bu şehrin takımı geliri belli gideri belli bir takımız. Tüm hesaplarımız banka üzerinden yürütüyor ve kayıt altına alıyoruz.  Hepimizin gayesi bu şehrin takımının başarısı için buradayız ifadesini kullandı. Başkan Öcal, ?Takımımız ilk yarıyı lider tamamlayarak tüm Kırıkkaleli sporseverleri memnun etti. Bizde bu başarıdan dolayı gurur duyduk.  Bu başarımızın devam etmesi için takımımıza ara transferde 4 futbolcu katmamız gerekiyor. Onun için de çok acilen sıcak para bulacağız ve bulmakta zorundayız? dedi.

VERİLEN TÜM SÖZLERİ YERİNE GETİRDİK

Başkan Öcal Sezon başından bugüne kadar bizleri yalnız bırakmayan ve Takımımız adına çaldığımız tüm kapılarda bizleri boş göndermeyen Genel Başkanımız Pevrül Kavlak´a ve Belediye Başkanımıza çok çok teşekkür ediyoruz. Türk Metal Sendikası olarak şimdiye kadar gereken desteği verdi. Bundan sonrada vermeye devam edecektir. Ne gerekiyor ise yapmaya her zaman hazırız dedi.

GÖRELİM ŞEHİR TAKIMINA NE KADAR SAHİP ÇIKIYOR

İkinci Başkan Mürsel Öcal İlk devrede alınan başarılı sonuçlardan dolayı primlerde ister istemez arttı. Krediler çekerek borçlarımızı ödemeye çalıştık ve verilen sözleri yerine getirdik.  Bu takımın Şampiyon olmasını istiyorsak Futbolcularımızın, hocalarımızın ve çalışanlarımızın paralarını ödemek zorundayız. Öderseniz başarı gelir aksi bir durumda başarı beklemekte yanlış olur dedi. Başkan Öcal Ligin 2. yarısına daha da iyi girmek için takıma takviye şart şu anda 4 futbolcu almak için acilen nakit paraya ihtiyacımız var. Bu Şehrin Esnafları, İş Adamları, Siyasileri, Bürokratları ve İlçe Belediye Başkanları var.  Bu takıma bunlarında destek olması gerekiyor. Çünkü bu takım kimselerin şahsi takımı değil bu takım bu şehrin takımı.  Görelim bu şehir takımına ne kadar sahip çıkıyor bekleyip göreceğiz dedi.



1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ