Kırıkkale Projesi Antalya´da anlatıldı

Kırıkkale Projesi Antalya´da anlatıldı

"HAYAT BOŞLUK KABUL ETMEZ" PROJESİ

Kırıkkale Projesi Antalya´da anlatıldı

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı Suç Araştırmaları ve Kriminoloji Merkezi (SAMER) tarafından ?Kentsel Güvenlik ve Çocuk Suçluluğu´ temalı sempozyum düzenlendi. Sempozyumda Kırıkkale Emniyet Müdürlüğü tarafından Vali Ali Kolat, öncülüğünde ilimizdeki paydaş kurum ve kuruluşların katkılarıyla yürütülen "Hayat Boşluk Kabul Etmez Projesi" ve "Haydi Tut Elimden Projesi"nin tanıtımı ve faaliyetleri hakkında sunuldu.

ÇOCUK SUÇLULUĞU

Antalya Belek´te düzenlenen "Kentsel Güvenlik ve Çocuk Suçluluğu" temalı uluslararası risk altında ve korunması gereken çocuklar sempozyumunda"Çocuklarımızla Umuda Yolculuk" sloganı ile madde bağımlısı çocuk ve gençlerin bağımlılıktan kurtarılarak rehabilite edilmesi ve suça sürüklenen çocukların topluma kazandırılması gayesi anlatıldı.

HAYAT BOŞLUK KABUL ETMEZ PROJESİ

Vali Ali Kolat, öncülüğünde ilimizdeki paydaş kurum ve kuruluşların katkılarıyla yürütülen "Hayat Boşluk Kabul Etmez Projesi" ve "Haydi Tut Elimden Projesi"nin tanıtımı ve faaliyetleri hakkında sunuldu. Bu yıl yedincisi düzenlenen uluslararası sempozyumda İl Emniyet Müdürlüğütarafından sunum yapıldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü