Kırıkkale MÜSİAD Expo´da

Kırıkkale MÜSİAD Expo´da

BÖLGEDEKİ YATIRIMCILAR BULUŞTU

Kırıkkale MÜSİAD Expo´da

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir İstanbul´da düzenlenen uluslararası MÜSİAD EXPO´nun 16´ncısında ihracata dönük iş görüşmeleri zirvesi düzenlendi. Düzenlenen zirvesi MÜSİD Kırıkkale üyeleri de katıldı.

KIRIKKALE´NİN TANITIMINI YAPTILAR

İki yılda bir düzenlenen MÜSİAD EXPO´nun 16´ncısına KIRIKKALE MÜSİAD Şube Başkanı Haşim Baloğlu başta olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Yıldız, Çakır Yıldırım, Necati Selen´in katılımıyla gerçekleştirildi. Kırıkkale MÜSİAD üyeleri EXPO´ da stantları gezerek bilgi alışverişinde bulundular.

BÖLGEDEKİ YATIRIMCILAR BULUŞTU

Düzenlenen EXPO´ ya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın konuşması damga vurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan burada yaptığı konuşmada MÜSİAD´ın Afrika´ya olan ilgisinin devam etmesini istedi. MÜSİAD Genel Başkanı Nail Olpak, ?Bu yıl 16´ncısı yapılan MÜSİAD EXPO´yla devlet adamları, siyasetçiler, işadamları, girişimciler, bürokratlar, akademisyenler ve yatırımcıları bir araya getirdik? dedi.

KATILIMCI HERKESE TEŞEKKÜR

Kırıkkale MÜSİAD Başkanı Haşim Baloğlu ise EXPO´ nun ardından yaptığı açıklamada,  ?Kırıkkale MÜSİAD Yönetimi olarak Genel Merkezimizin talimatı ile EXPO ? ya katılım sağladık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan burada biz  girişimciler için önemli açıklamalarda bulundu. EXPO için emeği geçen Genel Merkezimiz başta olmak üzere tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum´´ ifadelerini kulandı.



1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet