Kırıkkale Milletvekili Adayı Afrin´de

Kırıkkale Milletvekili Adayı Afrin´de

?VEFALI TÜRK GELDİ YİNE?

Kırıkkale Milletvekili Adayı Afrin´de

24 Haziran Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinden Kırıkkale Milletvekili Adayı olan Dr. Ömer Dedebali, gönüllü olarak Afrin´e sağlık taramasına gitti.

?VEFALI TÜRK GELDİ YİNE?

Yesevi Yardım Hareketinin daveti üzerine Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Fatma Sönmez´in de dâhil olduğu bir ekiple birlikte Afrin´e giden Dr. Ömer Dedebali, yaptığı açıklamada, ?Uzun süredir aklımda olan bir faaliyeti gerçekleştirmenin huzur, mutluluk ve gururunu taşıyorum. İster Hipokrat Yeminin gereği deyin, ister zorda kalana yardım elini uzatmanın şart olduğunu söyleyin, Afrin´e ayak bastığım anda oradaki insanlarımızın bakışlarındaki, ?Vefalı Türk geldi yine? ışıltısı her şeye değer. Bir yandan evimde bıraktığım ikizlerimin özlemi şimdiden burnumda tüterken, diğer yandan da onlara babalarının dünyanın dört bir yanına sıhhat dağıtmak üzere gönüllü olan bir Türk neferi olduğunu anlatmanın heyecanını ve gururunu şimdiden yaşamaya başladım? dedi.

?YESEVİ ATAMIZIN ADINI MAZLUM GÖNÜLLERE TAŞIMAK GURUR VERİCİ?

Yesevi Yardım Hareketinin gönüllüsü olarak Afrin´e giden Yüksek İhtisas Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Fatma Sönmez de, ?Her seferinde hayranlıkla dinlediğimiz, iliklerimize kadar işleyen, gözlerimizde umut dolu bir tebessüme, duygu dolu bakışlara yol açan, Azerbaycanlı ünlü aydın ve yazar Ahmet Cevat´ın sözleri, Çırpınırdı Karadeniz´i her adımda yaşadığımız Afrin, Azez, Meyremin Bölgesi programımızın sağlık taraması kısmında hastalarımızın gözlerinde ve dualarında ?Vefalı Türk geldi yine...? vardı! Onların her birine bu duyguları yaşatan ?Yesevi Yardım Hareketi? emektarları; geriden ve bizzat destek verenler; yorum, mesaj ve telefonlarıyla ulaşmaya çalışıp bizlere burada destek veren; yürek sözlerini, dualarını iletme gayretindeki herkes Yesevi Yolunu düstur edinmişler, var olsunlar. Göğsümüzdeki ay yıldızlı al bayrak ile Yesevi Atamızın adını mazlum gönüllere taşımak gurur verici? diye konuştu.

ÖZEL HABER: HABİLHAN PEHLİVANLI



1

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

2

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

3

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

4

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

5

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ

6

Operasyonlar Hız Kesmeden Devam Ediyor

7

Türkiye Belediyeler Birliği üyeleri Bahşılı'da