Kırıkkale, memleketini milletini seven insanlar diyarı

Kırıkkale, memleketini milletini seven insanlar diyarı

"BUNDAN SONRA TEK DERDİMİZ KIRIKKALE"

Kırıkkale, memleketini milletini seven insanlar diyarı

Dün Kırıkkale´deki görevine başlayan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale´nin Türkiye´nin kalbinde olan bir il olduğunu belirterek, ?Kırıkkale, kuzeyiyle güneyini birbirine bağlayan yolların adeta kilit noktası. Memleketini milletini seven insanların diyarı? dedi.

İL PROTOKOLÜ TAM KADRO HAZIR BULUNDU

İlimize gelişinde Kırıkkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ekrem Yıldız, Vali Yardımcıları, Rifat Ata, Osman Akbaş, Adnan Kayık, Abdullah Aslaner, Mehmet Yıldız, Dr. Ayhan Özkan, Mehmet Canoğlu, Mehmet Ünal, Bahşili Kaymakamı Harun Ersin Polat, Çelebi Kaymakamı ve Keskin Kaymakam Vekili Ayhan Abatay, Delice Kaymakamı Nevzat Karkacı, Karakeçili Kaymakam Vekili Onur Özaydın, Sulakyurt Kaymakamı Fikret Dağ, Yahşihan Kaymakamı A. Ferhat Özen,  İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ve Kurum Müdürleri tarafından karşılanan Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, karşılama sonrasında makamına geçerek görevine başladı.

VALİLİK, BÜYÜK SORUMLULUK İSTEYEN BİR İŞ 

Karşılama sonrasında bir konuşma yapan Kırıkkale Valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, ?Bugün bismillah diyerek yeni görevimize başladık. Kutsal bir görevi devraldık. Böyle bir görev bugüne kadar bize boğazından kesip yatırım yapan ekmeğini bölüp bizim eğitimimiz ve belki diğer işler için harcayan milletimize borcumuzu bir şekilde ödemeye verilmiş bir fırsattır. Elbette ki bu kutsal göreve layık görülmem benim için onur meselesi. Ayrıca bir sorumluluk getiren bir iş. Rabbimden duam yüz akıyla bu görevi yerine getirebilmektir.?

BU GÖREVİ LAYIK GÖRENLERİ MAHCUP ETMEYECEĞİZ

?Bize güvenip bu görevi layık görenleri mahcup etmeyeceğiz. Kırıkkale Türkiye´nin kalbinde olan bir il. Kuzeyiyle güneyini birbirine bağlayan yolların adeta kilit noktası. Memleketini milletini seven insanların diyarı. Bu memlekette görev yapmayı ayrıca bir şans olarak değerlendiriyorum. Burada görev yapan herkese tekrardan teşekkür ediyorum. Bizim de görevimiz aldığımız bu bayrağı, bize emanet edilen bu kutsal vazifeyi bir adım daha ileriye taşımak. Bunun için elimizden geleni hep birlikte yapacağız.?

VATANDAŞIMIZIN MEMNUNİYETİNİ ÖN PLANA ÇIKARACAĞIZ

?Kırıkkale´de görev yaptığım süre boyunca vatandaşımızın memnuniyetini ön plana çıkarmaya çalışacağız. Kırıkkale´den ayrıldığımız zaman buradaki insanlarımız Valimiz şu taşı aldı şuraya koydu desinler. Önemli olan hayırla yâd edilebilmektir. Çalışmalarımızı istişare içerisinde yapacağız. Milletvekillerimizle sivil toplum kuruluşlarımızla halkımızla iç içe olacağız. Bir proje ne kadar güzel olursa olsun ne kadar mantıklı olursa olsun o proje sahiplenilmemişse bir şey ifade etmez. Yapılan işlere bütün Kırıkkale´de yaşayan hemşerilerimizin de sahiplenilmesi gerekir. Yaptığımız her işi layıkıyla yapmamız lazım.?

SAHİPLENDİĞİMİZ HER İŞİ BAŞARILI ŞEKİLDE GÖTÜRECEĞİZ

?Yapacağımız işleri ortak akılla istişare içerisinde yapacağız. Herkesin farklı fikirleri vardır. Sahiplendiğimiz her işi başarılı şekilde götüreceğiz. Önümüz Ramazan ayı bu dönem içerisinde çok hızlı bir şekilde ilimizi tanımak için gerekli toplantıları yapacağız. Bu süreci olabildiğince atlatıp hemen çalışmalara başlayacağız. Kırıkkale huzurlu ve güvenli bir il. Bu güveni ve huzuru, devletin bütünlüğünü bölmeye kastedenlere fırsat vermeyeceğiz. Ülkemizin geleceği için en güzel çalışmaların yapılmasını sağlayacağız.?

BUNDAN SONRA TEK DERDİMİZ KIRIKKALE 

Bundan sonra tek derdimiz Kırıkkale. Hep beraber inşallah var gücümüzle elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Herkesin yardımına ihtiyacımız olacak. Ben bu vesileyle hepinize teşekkür ediyorum? dedi. Daha sonra, Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, karşılamaya gelen il protokolüyle bir süre sohbet etti. Hatıra fotoğrafı çektirdi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü