Kırıkkale Lisesi, Selçuk Üniversitesinde

Kırıkkale Lisesi, Selçuk Üniversitesinde

ÖĞRENCİLER, HEDEFLERİNİ YERİNDE GÖRÜYORLAR

Kırıkkale Lisesi, Selçuk Üniversitesinde

Kırıkkale Lisesi öğrencileri, Rehber Öğretmenleri Efraim Soyak ve Durmuş Ali Kocabaş tarafından organize edilen gezide Selçuk Üniversitesi´nin Fen Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Mühendislik Fakülteleri gezdi.

TARİHİ VE TURİSTİK MEKÂNLARI DA GEZDİLER

Öğle yemeğini üniversitenin kampüsünde yiyen öğrenciler, daha sonra Mevlana Türbesi ve Müzesi, Şems-i Tebrizi Türbesi, Alâeddin Tepesi, İnce Minare Medresesi ve Karatay Medresesini gezerek programlarını tamamladılar.

ÖĞRENCİLERİN MOTİVASYONU ARTIYOR

Geziye katılan okul öğretmenlerinden Nafiga Çiçek ve Emine Önal geziyle ilgili olarak, ?Üniversite tanıtım gezilerinin öğrencilerin kariyer planlarını yapmalarında yardımcı ve seçimlerinde yol gösterici olduğunu, aynı zamanda üniversite kültürü, olanakları, bölümler, öğrenci yaşamı vb. konularda yerinde bilgiler edinmenin öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığına, bakış açılarının daha da genişlediğine inanıyoruz? dediler.

ÖĞRENCİLER, HEDEFLERİNİ YERİNDE GÖRÜYORLAR

Amaçlarını, hedefi üniversite olan öğrencilerin hedeflerini netleştirmelerinde yardımcı olabilmek, motivasyonlarını arttırmayı sağlamak, istedikleri ve hedefledikleri üniversiteleri yerinde ziyaret etmelerini ve üniversite ortamını gözlemleyebilmelerine yardımcı olmak, meslekler hakkında öğretim üyelerinden, üniversite ve üniversitede yaşam hakkında tanıtım biriminde görevli üniversite öğrencilerinden bilgi almalarına yardımcı olmak olarak açıklayan öğretmenler, öğrencilerin de bu gezilerden çok memnun kaldıklarını dile getirdiler.

HABER: ARZU KAYIR



1

Her şey Kırıkkale için

2

Saran´dan 23 Nisan kutlaması

3

Sevgi Çocuklarıyla Konya Gezisi

4

AGD, dedelerini unutmadı

5

Kahraman Mehmetçiğin her zaman yanındayız

6

MYO Öğrencilerine ev sahipliği yaptık

7

Toprakları yok, üretim hakları yok