Kırıkkale KOP´a alındı

Kırıkkale KOP´a alındı

KIRIKKALE MİLLETVEKİLLERİNİN UZUN ZAMANDIR TAKİP ETTİĞİ KONU SONUÇLANDI

KIRIKKALE MİLLETVEKİLLERİNİN UZUN ZAMANDIR TAKİP ETTİĞİ KONU SONUÇLANDI

Kırıkkale KOP´a alındı

Kırıkkale Milletvekillerinin girişimleri sonucu Konya Ovası Projesi (KOP) kapsamına dâhil edildi. Kırıkkale ile birlikte Kırşehir´de proje kapsamına alındı.  

İL SAYISI 8´E YÜKSELDİ

Aksaray, Karaman, Konya, Niğde, Nevşehir, Yozgat illerine Kırşehir ve Kırıkkale de dâhil edilerek KOP bölgesel kalkınma sahası genişletildi. Böylelikle KOP görev sahası, Bakanlar Kurulu kararı ile genişletilmiş oldu

MİLLETVEKİLLERİNİN ÇABASI SONUÇ VERDİ

Konuyla ilgili olarak Kırıkkale Milletvekilleri Ramazan Can, Mehmet Demir ve Abdullah Öztürk yaptıkları ortak açıklamada ?7 Eylül 2016 tarihli ve 2016/9740 sayılı kararnameye göre KOP BKİ görev alanına Kırıkkale ilimiz de ilave edilerek il sayısı sekize ulaşmıştır. Kırıkkale milletvekilleri olarak uzun zamandır takip ettiğimiz ve ilgili Bakanlarımız ve Başbakanımızla görüşmelerden sonra 7 Eylül 2016 tarihli 2916/9740 sayılı Bakanlar Kurulu kararıyla kurulacak (KOP) Konya Ovası projesi kapsamına Kırıkkale´mizin de alınmasında emeği geçen Valimiz, Bakanlarımız ve Başbakanımıza teşekkür ediyoruz. Yatırımcılarımıza ve Kırıkkale´mize hayırlı olsun? ifadelerine yer verdiler.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı