Kırıkkale İyilik Vakfı, Kış Harekâtı Başlattı

Kırıkkale İyilik Vakfı, Kış Harekâtı Başlattı

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ DÜŞÜNMELİYİZ

Kırıkkale İyilik Vakfı, Kış Harekâtı Başlattı

Kırıkkale İyilik Vakfı, yaptığı yardımlarla ihtiyaç sahiplerine büyük destek sağlıyorlar. İhtiyaç sahiplerine kömür, gıda ve giysi yardımında bulunuyorlar. Özellikle kış mevsiminde bu yardımların önemli olduğunu vurgulayan vakıf yöneticileri, bu soğuklarda ihtiyaç sahiplerini düşünmek gerektiğini belirttiler.

İHTİYAÇ SAHİPLERİNİ DÜŞÜNMELİYİZ

Maksatlarının duygu sömürüsü yapmak veya kimseyi yargılamak olmadığını belirten Vakıf Yöneticileri, ?Bizler öyle bir dinin mensubuyuz ki bir mağduriyet varsa bana ne diyemeyiz. Hiç yardım edemezsek de ihtiyaç sahiplerinin ne halde olduklarını bir kontrol ederiz. İşte o zaman soframızda yemeğimizi rahat yer, rahatça yastığa başımızı koyabiliriz. Oysa bir yerlerde soğuktan titreyenler var. Bir yerlerde günlerdir bir şey yiyemeyenler var. Allah katında sorumluluğumuz var. Gelin sizleri mağdurlarla buluşturalım kendi elinizle onları sevindirin fırsat varken? dediler.

YARDIMSEVERLERE MÜTEŞEKKİRİZ

Bugüne kadar verilen sadakaları emanet bilerek ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalıştıklarını kaydeden Vakıf Yöneticileri, ?5´er, 10 ´ar lira para toplayarak bizim de katkımız olsun diyen yaşlı teyzelerimizden, adaklık kurban etlerini verenlerden, günlerdir sobaya atacak bir avuç kömürü olmayan soğuk bir evde sabahlayan ailelere 2 ton kömür bağışında bulunan hayırsever abilerimizden, yatalak hasta olan kardeşimizin ilacının, yorganının, yatağının temin edilmesine vesile olan duyarlı insanlardan Allah razı olsun? dediler.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü