Kırıkkale İYİ olacak

Kırıkkale İYİ olacak

GENEL BAŞKAN MERAL AKŞENER İL BAŞKANLIĞI BİNASININ AÇACAK

GENEL BAŞKAN MERAL AKŞENER İL BAŞKANLIĞI BİNASININ AÇACAK

Kırıkkale İYİ olacak

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin il başkanlığı binasının açılışını yapmak üzere yarın Kırıkkale´ye geliyor. Akşener´in il başkanlığı binası açılışından sonra bazı ziyaretlerde bulunması ve halka hitap etmesi bekleniyor. İl Başkanı Mustafa Akyürek herkesin davetli olduğunu söyledi. 

KIRIKKALE´YE İLK ZİYARET

İYİ PARTİ Genel Başkanı Meral Akşener´in 10 Ocak Çarşamba Günü saat 12.00´de Kırıkkale İl Başkanlığı binasının açılışı için hazırlıklar tamamlandı. İYİ Parti Genel Başkanı olduktan sonra ilk kez Kırıkkale´ye gelecek olan Meral Akşener´in açılış programından sonra esnaf ziyareti yapması bekleniyor.

KIRIKKALE İYİ OLACAK

Zafer Caddesinde bulunan İYİ Parti İl Başkanlığının açılış kurdelesini kesecek olan Akşener burada Partililere seslenecek. İktidar Alternatifi olduğunu her fırsatta dile getiren Akşener´in Kırıkkale´de olan karşılığı da bu açılış programı ile birlikte ortaya çıkacak. Kırıkkale İl Başkanı Akyürek, ?Partimiz kurulduktan sonra Genel Başkanımız ilk kez şehrimizi ziyaret edecek ve Kırıkkaleli hemşerilerimizle buluşacak. En ufak bir aksilik olmaması için var gücümüzle çalışıyoruz. Genel Başkanımızın gelecek olması bizleri heyecanlanıyor. Kırıkkale Meral Ablasını bağrına basacaktır ve Kırıkkale İYİ olacaktır? ifadelerini kullandı.

HABER MERKEZİ



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı