Kırıkkale itfaiyesi tam tekmil hazır

Kırıkkale itfaiyesi tam tekmil hazır

SÜREKLİ TATBİKAT YAPILIYOR

Kırıkkale itfaiyesi tam tekmil hazır

Ankara Büyük Şehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı Arama Kurtarma ve Eğitim Şube Müdürlüğü eğitmenleri tarafından Kırıkkale Belediyesi İtfaiye personeline eğitim verdi. Belediye Başkanı Mutlu Erol Bakır, yangınlara etkin bir şekilde müdahale edilmesi için, itfaiye ekiplerine bu tür eğitimlerin sık, sık verildiğini söyledi.

TATBİKATLARIN YAPILACAĞI AÇIKLANDI

Ankara Büyük Şehir İtfaiye Dairesi Başkanlığı Arama Kurtarma ve Eğitim Şube Müdürlüğü eğitmenleri tarafından Belediye İtfaiye personeline eğitim verildi. İtfaiye binasında düzenlenen eğitimde, temel yangın, yangın kurtarma, trafik kazalarına müdahale, iş sağlığı ve güvenliği gibi konular işlendi. Eğitim teorik bilgilerin verilmesinin yanında tatbikatında yapılacağı bildirildi. 4 gün boyunca devam edecek eğitim de İtfaiye personellerin olaylara karşı daha bilinçli ve profesyonel yaklaşması amaçlandığı ifade edildi. İtfaiye Müdürlüğünden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, yangınlara etkin bir şekilde müdahale edilmesi için önemli çalışmalar yaptıklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

FİLOMUZ YENİLENDİ

?Filosunu modern cihaz ve itfaiye araçlarıyla donatan Belediyemiz olası yangın ya da çeşitli kaza ve olumsuzluklara etkin şekilde müdahale edebilmek için eğitim ve tatbikat çalışmalarına devam ediyor. Trafik kazası, intihar, asansörde mahsur kalma, hayvan kurtarma, suda boğulma gibi olaylara en kısa sürede müdahale ederek can kaybını en aza indirmek üzere donanımı bulunan ve bunun eğitimini alan itfaiye personeli, günün 24 saati göreve hazır şekilde Kırıkkaleli hemşerilerimize hizmet etmek için bekliyor. Bu eğitimler ile birlikte personelimizin bilgi birikimi ile pratiğinin artması için düzenlendi. Eğitim için Ankara Büyük Şehir Daire Başkanlığı Arama Kurtarma ve Eğitim Şube Müdürlüğünden gelen eğitmen ve personellerine teşekkür ediyorum? dedi.

EN İYİ HİZMETİ VERİYORUZ

Bakır, Belediye olarak Kırıkkaleli vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için burada olduklarını belirterek elden gelen bütün çabaların sarf edildiğini söyledi. Eğitimin tamamlanmasının ardından itfaiye erlerine sertifika verileceği bildirilerek, bu tür eğitimlere devam edileceği ifade edildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü