Kırıkkale için ben varım

Kırıkkale için ben varım

İŞADAMI SERDAR YARAR ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

İŞADAMI SERDAR YARAR ADAY ADAYLIK BAŞVURUSUNU YAPTI

Kırıkkale için ben varım

31 Mart 2019´da gerçekleştirilecek olan Yerel Seçimler için aday adaylık başvuruları devam ederken, en adaylık başvurularının en hareketli olduğu parti Milliyetçi Hareket Partisinde, İşadamı Serdar Yarar da aday adaylık başvurusunu yaptı. Büyük bir kalabalıkla MHP İl Başkanlığına giden Yarar, başvuru öncesi kalabalığa hitap ederek, ?Bu topraklarda doğan, bu topraklarda yaşayan, kalbi bu topraklar için atan bir kardeşiniz olarak; aidiyetiyle onur duyduğum Kırıkkale´mize hizmet etme aşkıyla, yalnızca elimi değil bütün gövdemi taşın altına alma sorumluluğunu hissederek, ?Kırıkkale için ben varım!´ diyorum? şeklinde konuştu.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA?

?Kırıkkale´mizin sorunlarını bilmenin yanı sıra, çözümünün de ancak akıl ve memleket sevdasını birleştirerek ortaya koyduğumuz ?Üretken Belediyecilik´ anlayışı çerçevesinde hazırladığımız projelerle olacağının da bilincindeyim? diyen Yarar, ?Bu sebeple saygıdeğer Genel Başkanım Devlet Bahçeli Bey´in müsaadeleri, dava ve yol arkadaşlarımın desteği ve siz değerli hemşerilerimin teveccühleriyle Kırıkkale Belediye Başkanlığı adaylık sürecimi başlatmış bulunuyorum. Bu amaçla başvurumuzu bugün, MHP Kırıkkale İl Başkanımız Sayın Erdal Baloğlu Bey´e yapmış bulunmaktayım? şeklinde konuşarak, başvuru sırasında kendisini yalnız bırakmayan gönüldaşlarına, hemşerilerine, dava ve yol arkadaşlarının her birine ayrı ayrı teşekkür etti.

BAŞI DİK, ALNI AÇIK BİR ŞEKİLDE ?KIRIKKALELİYİM´ DİYEBİLMEK İÇİN?

İşadamı Serdar Yarar, başvuru öncesi yaptığı konuşmasını şu sözlerle tamamladı: ?Kırıkkale´ye aşkla hizmet etmek için, Kırıkkale´mizi daha yaşanabilir bir şehir haline dönüştürmek için, Kırıkkale´de yaşayan hemşerilerimize istihdam ve ekonomik anlamda katkı sağlamak için, velhasıl ?Memleketin neresi?´ diye sorulduğunda başı dik, alnı açık bir şekilde ?KIRIKKALE!´ diye cevap verebilmek için ?Ben Varım!´ diyorum.?

ÖNEMLİ OLAN MHP´NİN ZAFERİ

Daha sonra Şirket Binası önünde toplanan yüzlerce taraftarıyla birlikte MHP İl Başkanlığına yürüyen Serdar Yarar, burada İl Başkanı Erdal Baloğlu´na aday adaylık başvuru dilekçesini takdim etti. Yarar´a başarılar dileyen MHP İl Başkanı Erdal Baloğlu, da kendisine başarılar dileyerek, önemli olanın Kırıkkale´de ve tüm Türkiye´de MHP´nin zaferi olduğunu vurguladı.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız