Kırıkkale, huzur ve güven şehridir

Kırıkkale, huzur ve güven şehridir

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ YENİ YIL MESAJI YAYINLADI

KIRIKKALE VALİSİ MEHMET İLKER HAKTANKAÇMAZ YENİ YIL MESAJI YAYINLADI

Kırıkkale, huzur ve güven şehridir

Vali Mehmet Haktankaçmaz, Kırıkkale´nin güven ve huzur şehri olduğunu belirterek ?2017 yılında ilimizin her yaşanabilir hale gelmesi için kamu kuruluşları, belediyeler ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içinde önemli çalışmalar yaptık? dedi.

YENİ YIL BARIŞ VE HUZUR GETİRSİN

Yeni yıl dolayısıyla kutlama mesajı yayınlayan Kırıkkale valisi Mehmet İlker Haktankaçmaz, mesajında, 2017 yılını geride bırakarak yeni bir yıla adım attıklarını, 2018 yılının ülkemiz, milletimiz, Kırıkkale ve insanlık âlemi için barış, huzur, sağlık ve mutluluklar getirmesi dileğinde bulundu.

KIRIKKALE´DE HUZUR VE GÜVEN VAR

Huzur ve güven şehri Kırıkkale´nin 2017 yılında her alanda yaşanabilir hale gelmesi için kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği ve koordinasyon içerisinde önemli çalışmalar yürütüldüğünü belirten Haktankaçmaz, "Gerek 15 Temmuz 2016 tarihindeki hain darbe girişimine gerekse yaşanan diğer olayları karşısında Kırıkkalelilerin sergilediği duruş, milli iradeye bağlılık ve birliktelik her türlü takdirin üzerindedir. 2017 yılında olduğu gibi 2018 yılında da Kırıkkale´nin gelişmesi ve daha ileri seviyeye ulaşması için çalışmalarımız artarak devam edecek ve 2023 hedeflerine bir adım dana yaklaşılacaktır" dedi.

TÜM HALKIN YENİ YILINI KUTLADI

Haktankaçmaz, şehit aileleri ve gaziler olmak üzere bütün vatandaşların yeni yılını kutlayarak, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde nice yıllar temennisinde bulundu.

HABER: Murat Karadağ



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ