Kırıkkale Hayvancılığında Yeni Bir Dönem Başlıyor

Kırıkkale Hayvancılığında Yeni Bir Dönem Başlıyor

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyeliğine seçilen Birlik Başkanı Cemal Karakoç, yeni görevi için heyecanlı ve azimli olduğunu söyledi.

AZİM VE ZEVKLE ÇALIŞACAĞIZ

Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricileri Merkez Birliği Denetim Kurulu Üyeliğine seçilen Birlik Başkanı Cemal Karakoç, ??2005 yılında kurucusu olarak başladığım Kırıkkale İli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevime; 17 Ağustos 2017 tarihinde yapılan Türkiye Damızlık Sığır Yetiştiricilileri Merkez Birliği 7. Olağan Genel Kurulu´nda seçilmiş olduğum Denetim Kurulu Üyesi olarak devam edeceğim. Kırıkkale´miz için yapmış olduğum hizmetlere tüm ülkemiz hayvancılığı açısından yeni hizmetler ekleyebilmek bana onur verecektir. Birlik olarak sorumluluğumuzun kat be kat artmış olması bizi daha azim ve şevkle çalışmaya itecektir.? dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Karakoç, açıklamasına şu şekilde devam etti; ?Yürümüş olduğum bu zorlu ve yorucu yolda benden desteklerini ve yardımlarını esirgemeyen tüm üreticilerimize, Yönetim Kurulumuza, Denetim Kurulumuza, Kırıkkale Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğümüze, seçime katılan bütün il delegelerine ve şartlar ne olursa olsun çalışma azmini asla kaybetmeyen birlik personelimize teşekkürü borç bilir saygılar sunarım.?diye konuştu. 



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ