Kırıkkale halkı Aksaçlı´yı uğurladı

Kırıkkale halkı Aksaçlı´yı uğurladı

KOM DAİRE BAŞKANLIĞINA ATANAN ÇORUMLU BAŞKENTE UĞURLANDI

KOM DAİRE BAŞKANLIĞINA ATANAN ÇORUMLU BAŞKENTE UĞURLANDI

Kırıkkale halkı Aksaçlı´yı uğurladı

Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Daire Başkanlığına atanan Kırıkkale Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle uğurlandı.

?YOLU VATAN SEVGİSİNDEN GEÇEN HERKESLE BİR GÜN BİR YERDE BULUŞMAK ÜZERE?

İl Emniyet Müdürlüğü önünde düzenlenen uğurlama töreninde konuşan Çorumlu, Kırıkkale´de görev yaptığı sürede samimiyet, vatan sevgisi, dürüstlük, yiğitlik ve görülebilecek değerlerin en güzelini gördüğünü söyledi. Kırıkkale´nin kendisine verilebilecek en güzel hediyeleri verdiğini dile getiren Çorumlu, "Herkesten Allah razı olsun. Hakkınızı helal edin. Yolu vatan sevgisinden geçen herkesle bir gün bir yerde buluşmak üzere" dedi.

?MAHMUT ÇORUMLU, ÇOK YÜKSEK BİR ÇITA VE HEDEF BIRAKTI?

Kırıkkale Emniyet Müdürlüğüne atanan Günter Şenses de Mahmut Çorumlu´nun kendilerine çok yüksek bir çıta ve hedef bıraktığını, yokluğunun telafi edilmesinin mümkün olmayacağını belirtti. Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı ise, "Bugün aynı zamanda kıymetli bir dostumuzu uğurluyoruz. Bu gidiş çok uzak bir yere değil. Gittiği yerde de çok başarılı olacak. Daha üst makamlarda devletimize ve milletimize hizmet edecek. Kendisini Kırıkkale çok sevdi" diye konuştu. Belediye Başkanı Saygılı da uğurlama sırasında kesilen kurbanların kanından Çorumlu ve Şenses´in alnına sürdü. Uğurlama törenine, emniyet personeli, siyasi partileri yöneticileri ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ