Kırıkkale hak ettiği hizmetleri alacak

Kırıkkale hak ettiği hizmetleri alacak

İÇİNDE ÇOK AMAÇLI ALANLAR VE SOSYAL TESİSLERİN YER ALACAĞI ŞEHİR PARKI SAHASINI GEZEN BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI

İÇİNDE ÇOK AMAÇLI ALANLAR VE SOSYAL TESİSLERİN YER ALACAĞI ŞEHİR PARKI SAHASINI GEZEN BELEDİYE BAŞKANI SAYGILI

Kırıkkale hak ettiği hizmetleri alacak

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, MKE´den devrolan arazilerde yapım çalışması başlayan Şehir Park da incelemelerde bulundu. Saygılı park projesinin şehre yakışır bir proje olacağını belirterek ?Kırıkkale hak ettiği hizmetleri alacak? dedi.

İÇİNDE ÇOK YÖNLÜ ALANLAR OLACAK

Makine Kimya Endüstri Kurumundan Belediyeye devrolan araziler üzerinde yapım çalışması başlayan yaklaşık 50 dönümlük şehir parkı çalışmaları başladı. Belediye tarafından Atatürk Bulvarı üzerinde yaklaşık 50 bin metrekarelik alana yapılacak olan, MKE arazileri üzerinde; içerisinde sosyal yaşam merkezlerini, spor alanlarını, bisiklet ve yürüyüş yollarını barındıran büyük şehir parkı için, alanda tesviye yapılarak havuz çukurları ve alanda yer alacak yapı yerlerinin belirlenme çalışmasına başlandı. Parkın içerisinde ayrıca 3.000 m2 etkinlik çayırı ve sahne, Açıkhava Atölye Alanı, Sergi Duvarları, Açık ve kapalı oturma alanları, Oyun tepeleri, Işık oyunlu süs havuzları, Kuş evleri, Bitki labirenti, Renkli bitkiler bahçesi, Tırmanma duvarı yer alacak.

BU PROJE KIRIKKALE´YE YAKIŞACAK

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı. Şehir parkı projesinin 2017 yılı Temmuz ayı içerisinde Kırıkkalelilerin hizmetine sunulacağını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, bu projenin Kırıkkale´ye yakışır bir proje olduğunu belirterek ?Kırıkkale´miz bugüne kadar bir takım olumsuzluklar nedeniyle istenilen düzeyde hizmet alamamış, ihmal edilen yatırımların daha hızlı biçimde gerçekleşmesi için tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz. Bu içinde bulunduğumuz alan en güzel şekilde değerlendirilecek ve halkımıza kazandırılacak. Kırıkkale´ye yakışır bir proje olacak? dedi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü