Kırıkkale hak ettiği hizmeti almaya başladı

Kırıkkale hak ettiği hizmeti almaya başladı

BELEDİYE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ASFALTSIZ YOL, PARKESİZ SOKAK BIRAKMAYACAK

BELEDİYE FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ ASFALTSIZ YOL, PARKESİZ SOKAK BIRAKMAYACAK

Kırıkkale hak ettiği hizmeti almaya başladı

Kırıkkale Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yaz sezonunun en iyi şekilde kapatmak için yoğun çalışıyor. Havaların elverişli olması nedeniyle asfalt çalışmalarına ağırlık veren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince şu ana kadar 20 bin ton sıcak asfalt, 150 bin metre kare kilit parke, 200 kilometre sathi kaplama asfalt yapıldığı bildirildi.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kırıkkale Belediyesi 2016 yılı yaz dönemi çalışmalarına hummalı bir şekilde devam ediyor. Bayram tatilinin ardından çalışmalarına yeniden ağırlık vermeye başlayan Kırıkkale Belediyesi ekipleri bir taraftan asfalt, kilit parke, diğer taraftan ilaçlama, ağaçlandırma, çiçeklendirme, budama ve temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Kırıkkale´de bozuk yol, kilit parkesiz kaldırım, ağaçsız ve çiçeksiz yer bırakmamayı kendisine hedef olarak koyan belediye ekipleri çirkin görüntüleri ortadan kaldırıyor, şehrin daha yaşanılabilir hale gelmesi için mesai harcıyor. 

150 BİN METREKARE KİLİT PARKE DÖŞEMESİ

Belediye Başkanı Mehmet Saygılı´nın direktifleri doğrultusunda çalışmalarına devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri 2016 yılı çalışma programı kapsamında bu zamana kadar 20 bin ton sıcak asfaltlama, 200 km sathi kaplama asfalt çalışması gerçekleştirdi. Diğer taraftan ekipler bu zamana kadar 150 bin metrekare kilit parke döşemesi yaptı. Mesai mefhumu gözetmeksizin 7-24 çalışma sergileyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri şehir merkezinde bazı bölgelerde ise andezit kaldırım çalışması gerçekleştirdi. Bahçeli evler bisiklet ve yürüyüş yolu çalışması ise Kırıkkale şehir merkezinde yeni bir cazibe merkezinin oluşmasının zeminini hazırladı. Bölgede çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte vatandaşların bir numaralı uğrak yeri haline gelmesi bekleniyor.  

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

2016 yılı çalışma programının eksiksiz bir şekilde yürütüldüğünü söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen işleri Müdürü Vedat Genç, ?Belediye Başkanımız Mehmet Saygılı´nın direktifleri doğrultusunda çalışmalarınızı sıkı bir şekilde yürütüyoruz. Bugüne kadar 20 bin ton sıcak asfalt, 150 bin metrekare kilit parke, 200 KM sathi kaplama asfalt çalışması yaptık. Hedefimiz 2016 yaz dönemi sonuna kadar 40 bin ton sıcak asfalt, 350 bin metrekare kilit parke ve 300 km sathi kaplama asfaltlama yapmak. Hedefimize ulaşmak için çalışmalarımız sıkı bir şekilde devam ediyor? dedi.



Keskinli
21.07.2016 00:11:46
Biz niye göremiyoruz ivezden geçilmiyor belediye daha asli vazifelerini yapmıyor hak ettigi hizmeti almaya başladı yazıyorsunuz

1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü