Kırıkkale, güvenli ve huzurlu bir şehir

Kırıkkale, güvenli ve huzurlu bir şehir

İLK BAYRAMLAŞMA TÖRENİ VALİLİKTE BAŞLADI

Kırıkkale, güvenli ve huzurlu bir şehir

Kırıkkale´nin üst düzey yöneticileri Ramazan Bayramı´nın birinci gününde Kırıkkale Valiliği´nde bir araya geldi.  Bayramlaşma töreninde konuşan Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Ramazan ayının huzurlu geçtiğini söyledi. Kırıkkale´nin her yönüyle güvenli ve huzurlu bir şehir olduğunu da tekrarladı.   

İLK BAYRAMLAŞMA TÖRENİ VALİLİKTE BAŞLADI

İlk olarak Bayramlaşma Töreni Valilikte gerçekleştirildi. Valilikteki Törene; Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, Kırıkkale Milletvekilleri, Ramazan Can, Abdullah Öztürk, Mehmet Demir Garnizon Komutanı Tümgeneral Asım Kocaoğlu, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Müdürleri, davetliler ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

RAMAZAN AYI GÜZEL VE HUZURLU GEÇTİ

Vali Haktankaçmaz Bayramlaşma Töreninde yaptığı konuşmada, ?Kırıkkaleli hemşerilerimizin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum. Kırıkkale de çok huzurlu bir Ramazan geçirdik. Düzenlenen çeşitli etkinliklerle Ramazan çok güzel geçti. İnşallah bundan sonra da aynı huzurla aynı birliktelik içerisinde ilimizde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Bayramlar tabi ki küskünlüklerin giderildiği, insanların birbirleriyle bir kez daha kucaklaştığı dönemlerdir. İnşallah bu geleneklerimizi örf ve adetlerimizi gelecek nesillere aktaralım. Komşularımızı ve yakınlarımızı ziyaret edip onlarla bayramlaşalım. Kırıkkale milli gelenek ve göreneklerimizin yaşatıldığı en güzel yerlerden birisi. İlimizin nüfusu şu anda iki katına çıkmış durumda. Büyük şehirler, metropoller boşaldı ama Kırıkkale´miz doldu. Sıla-i rahim duygusuyla insanlarımız akın akın Kırıkkale´mize geldi. Tüm vatandaşlarımıza bir hususun altını özellikle çizerek uyarmak istiyorum. Malum bütün vatandaşlarımız yollara döküldü. Trafikte çok aşırı bir yoğunluk var. Lütfen trafik kurallarına dikkat edelim. Dün yine ilimiz sınırları içerisinde trafik kazası oldu. Bayramınız zehir olmasın. Varacağımız yere geç gidelim ama sağlam bir şekilde ulaşalım. Tüm kurumlarımızla burada bayramlaştık. Bu birliktelik ve bütünlük bizlerde olduğu sürece Kırıkkale de çok daha güzel şeyler olacak. Kırıkkaleli vatandaşlarımız her şeyin en iyisine layık. Bizler burada Kırıkkale´ye hizmet etmek için çalışıyoruz. Bizim bütün amacımız Kırıkkale´yi bir adım öteye götürebilmek. Tabi bunu bütün vatandaşlarımızla birlikte yapacağız. Ben tekrar bu vesileyle bütün Kırıkkaleli hemşerilerimizin bayramlarını tebrik ediyorum.? dedi.

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Valilikteki bayramlaşmadan sonra, Belediye Başkanlığında düzenlenen Bayramlaşma Törenine geçildi. Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, göreve geldiklerinden bu yana Kırıkkale deki hizmetlerin aksamadan devam etmesi için çalıştıklarını, yeni ihtiyaçların doğmasıyla birlikte, yeni projelerin hayata geçirilmesi için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Ayrıca Ramazan Ayında vatandaşlara çeşitli etkinlikler sunduklarını, özellikle Sosyal Konsey marifetiyle ihtiyaç sahibi ve yardıma muhtaç ailelerin yanlarında olduklarını dile getirdi.

SAĞLIKLI VE HUZURLU BAYRAMLAR

Belediye Başkanlığındaki Bayramlaşma Töreninden sonra, Vali Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak ve İl Emniyet Müdürü Hasan Onar ile birlikte Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunu ziyaret etti. Vali Haktankaçmaz,  Çocuk Yuvası ve Kız Yetiştirme Yurdunda çocuklarla bir süre sohbet ederek onlarla birlikte yaş pasta kesti ve çocuklara pasta ikram etti. Bayram harçlığı da dağıtan Vali Haktankaçmaz, çocuklara sağlıklı ve huzurlu bayramlar diledi. Son olarak, Engelsiz Yaşam Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezini de ziyaret eden Vali Haktankaçmaz ve beraberindekiler, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Zühtü Bozdemir´den çalışmalar hakkında bilgiler aldı.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü