Kırıkkale göç veren değil, göç alan il olmalı

Kırıkkale göç veren değil, göç alan il olmalı

KIRIKKALE İÇİN BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Kırıkkale göç veren değil, göç alan il olmalı

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli ve meslek oda başkanları Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı´ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Kırıkkale´nin son durumu ve yapılaması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

KIRIKKALE İÇİN BERABER ÇALIŞACAĞIZ

Ziyarette konuşma yapan Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Varlı, Kırıkkale için ellerinden geleni yapacaklarının altını çizdi. Varlı, ?Anadolu´nun en çok göç veren vilayetlerinden birisi Kırıkkale´dir. Biz ise göç ile buralara geldik. Kırıkkale bize her şeyi verdi. Bizim Kırıkkale´ye borcumuz var. Eskiden Kırıkkale parlayan bir yıldızdı. Fakat bizler şehrimizi sahiplenemedik ve şehrimiz geriye gidiyor. Tedavi noktasında hep beraber elimizden geleni yapacağız? dedi.

DEVLETTEN BEKLENTİLERİ ASGARİYE ÇEKELİM

Varlı, ?Devletten beklentiyi asgariye çekerek kendimiz ne yapabiliriz bunun çalışmalarını yapacağız. Devlet elinden geleni yaptı: MKE Kırıkkale. Fakat atıl duruma geldi. Atıl duruma gelmesinde bizimde suçumuz var. Türkiye´de 3 rafineri var, bunlardan biriside Kırıkkale´de. Barajımız, ırmağımız, DDY, yolumuz var, tarımımız var. Kırıkkale iklim olarak değil ama tarım üretimi olarak Adana gibi olması lazım.?

BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLMALIYIZ

Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Süleyman Köstekli birlik ve beraberlik mesajları verdi. Köstekli, ?Birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. İlerleyen günlerde birlik ve beraberlik içerisinde elimizden geleni yapacağız. Biz her zaman ağabey kardeş gibiyiz. Hizmet bize göre ibadettir. Bütün başkanlarımızla beraber birlik ve beraberlik içerisinde şehrimiz için çalışıyoruz? dedi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı