Kırıkkale evlerini dünyaya tanıttık

Kırıkkale evlerini dünyaya tanıttık

AVRUPA´NIN EN BÜYÜK FUARLARINDAN EMITT, KAPILARINI AÇTI

AVRUPA´NIN EN BÜYÜK FUARLARINDAN EMITT, KAPILARINI AÇTI

Kırıkkale evlerini dünyaya tanıttık

Türkiye´nin uluslararası en büyük turizm buluşması Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt 22´nci kez kapılarını açtı. Fuarda Kırıkkale standı büyük ilgi gördü. Özellikle Kırıkkale evleri yerli ve yabancı basınını ilgisini çekti.

TÜRK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ FIRSAT

Avrupa´nın da en büyükleri arasında yer alan EMITT Turizm Fuarı 85 ülkeden yaklaşık 4 bin 800 katılımcı, 600 tur operatörü ile bin 30 firmayı ağırlıyor. Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş´un 25 Ocak´ta ziyarete açtığı fuar Türk turizmi için önemli bir fırsat niteliğinde.

KIRIKKALE STANDI BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

Turizm sektörünün uluslararası buluşma noktası EMITT Turizm Fuarı, 25-28 Ocak 2018´de Kırıkkale Valiliği himayelerinde Kırıkkale Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Makine Kimya Genel Müdürlüğü, Ahiler kalkınma ajansı ile TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi´nde gerçekleşecek Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı Türkiye´nin de dâhil olduğu Türkiye´nin turistik değerlerinin tanıtılması, turizminin çeşitlendirilmesi ve pazarın hareketlendirilmesinde büyük rolü olan EMITT Fuarı beldelere, kalkınma ajanslarına, turizm firmaları ve sektör profesyonellerine de yüksek katma değer sağlıyor.

BİRÇOK ÜLKEDE HABER KONUSU OLDU

İstanbul´da 65 bin metrekarelik bir alandaki 12 salonda gerçekleştirilen fuar yabancı basın mensuplarını da Türkiye´ye çekti Fuarı çok sayıda basın kuruluşu haber yaptı. İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında düzenlenecek 22. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 25-28 Ocak tarihleri arasında ziyaretçilerini ağırlıyor.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı