Kırıkkale dünyaya açılıyor

Kırıkkale dünyaya açılıyor

PROJELER ÜRETMEMİZ GEREKİYOR

Kırıkkale dünyaya açılıyor

Kırıkkale´nin isminin şehir dışı ve yurt dışında duyurulması amacıyla çalışma gerçekleştiren ve sosyal-kültürel alanda proje hazırlayan Bahşılı Kızılay Şube Başkanı Barış Gümüşbaş, ?Evimiz Kültürümüz Her Yer Kırıkkale´ projesi kapmasında Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz´ı makamında ziyaret etti.

TARİHİ KÜLTÜR CANLANIYOR

Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz, kendisini ziyarete gelen Bahşılı Kızılay Şube Başkanı Barış Gümüşbaş´ı makamında kabul etti.?Evimiz Kültürümüz Her Yer Kırıkkale´ projesi gibi çeşitli projelerde imzası bulunan Gümüşbaş, Kırıkkale´nin isminin tarihi ve kültürel yapısıyla başka illerde tanıtılması amacıyla önemli bir görev üstleniyor.

ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK

İçişleri Bakanlığı´nın destekleriyle yakında çıkacak olan ?Katılıyoruz Engel Yok!´ projesinin dergisi hakkında bilgi veren Gümüşbaş, ?Gençlik Spor Bakanlığı destekli ?Evimiz Kültürümüz Her Yer Kırıkkale´ projeleri Kırıkkale´nin geçmiş kültürün gün yüzüne çıkmasına büyük katkı sağlayacaktır? şeklinde konuştu.

BOZ TOPRAK YEŞİLLENECEK

Gümüşbaş, Kırıkkale Engelli Dernekleri adına verilen Japonya Büyükelçiliği, Sabancı Vakfı projelerinden bahsetti. Kızılırmak´a kıyısı olan 11 ili Kırıkkale´de buluşturacaklarını vurgulayan Gümüşbaş, ?Boz toprağı yeşillendiren, sulu tarımın önemli bir unsuru olan Kızılırmak hakkında ne gibi çalışmalar yapılıyor bunun fikir birliğini ortaya çıkaracağız? ifadesinde bulundu.

PROJELER ÜRETMEMİZ GEREKİYOR

Başarılı projeler üreten Gümüşbaş´ı tebrik eden Haktankaçmaz, ?Kırıkkale´nin yatırım alması amacıyla bu şekilde projeler üretmemiz gerekiyor. Üretilen projelerin takibini yaparak ekonomik alanda yatırım alması amacıyla projeler önemlidir. Kızılırmak´a kıyısı olan 11 ili Kırıkkale´de buluşturacak çalışmanın da verimli olacağını düşünüyorum? dedi.



1

HEMŞEHRİMİZDEN, TÜRK TARİHİNE ÖNEMLİ HİZMET

2

Ahilik Haftası “sessizce” kutlanıyor

3

Yahşihan Belediyesinden örnek “Türkçe” kararı

4

Kırıkkale’yi “görmeye değer”

5

Zaferin 949. yılında Kırıkkale de yerini aldı

6

Tarihi eser kaçakçılarına aman yok!

7

Çaşnigir yeniden ziyarete açıldı