Kırıkkale demek, Ankara demek

Kırıkkale demek, Ankara demek

KEÇİÖREN BELEDİYESİ VE KIRIKKALELİ DERNEKLER FEDERASYONU´NUN İŞ BİRLİĞİ İLE HALİL İBRAHİM SOFRASINDA DÜZENLENEN İFTAR PROGRAMI KIRIKKALELİLERİ BİR ARAYA GETİRDİ

Kırıkkale demek, Ankara demek

Keçiören Belediyesi ve Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu´nun iş birliği ile Halil İbrahim Sofrasında düzenlenen iftar programı Kırıkkalelileri bir araya getirdi.

YOĞUN KATILIM

İlginin yoğun olduğu iftara AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Kırıkkale Eski Milletvekilleri Sadık Avundukluoğlu, Abdurrahman Ünlü, Kemal Albayrak, Ankara Vali Yardımcısı Hamza Duygun, Mahalli İdarelere Hizmet Derneği Başkanı Mehmet Dönmez, Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya, Kırıkkale Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Ekrem Gök ile çok sayıda Kırıkkaleli katıldı.

DESTEĞİMİZİ ESİRGEMİYORUZ

Hep beraber oruçların açılmasının ardından bir konuşma yapan AK Parti Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan şunları söyledi; ?Kırıkkale demek, Ankara demek? Bu nedenle desteğimizi hiç esirgemiyoruz. Genel Başkanlığını yürüttüğüm Başkent Ankara Meclisi ile Başkentlilik bilincini geliştirmeyi ve Ankara´ya sahip çıkmayı amaçlıyoruz. Yani 1000´den fazla dernek, 70 STK´yı bir araya getirerek derneklerin sadece kendi illerine değil Ankara´ya da hizmet etmelerini önemsiyoruz.?

SINIRLARI AŞTIK, TÜM İSLAM ÂLEMİNE ULAŞTIK

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ise bereket, birlik, rahmet ve son 10 günü ile de cehennem azabından kurtulma ayı Ramazan´ı hep beraber idrak etmekten memnun olduklarını belirtti. Başkan Ak Keçiören Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Ramazan Etkinliklerine de değinerek ?18 ülkeden misafirleri ağırladık. Ramazan´da sınırları aşarak gönül coğrafyamızın içinde yer alan İslam âlemini bir araya getirdik. Ayrıca 12 güzide ilimizin dernek ve federasyonları ile hemşeri iftarları da düzenliyoruz. Hemşeri buluşmalarımızla Anadolu´muzun güzel kültürünü dünyaya tanıtıyoruz. Ayrıca 10 mahallemizde kurduğumuz iftar sofraları ile genci yaşlısı, fakiri zengini aynı sofrada buluşturmuş oluyoruz? diye konuştu.

KIRIKKALE EVİ AÇILDI

MHP Kırıkkale Milletvekili Seyit Ahmet Göçer ise yaptığı konuşmada Doğu Türkistan´da yaşanan zulme sessiz kalanları kınadığını ifade etti. Kırıkkaleli Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Cemal Sertkaya ise katılımlarından dolayı tüm hemşerilerine teşekkür ederek Başkan Ak´a maddi ve manevi tüm destekleri için bir plaket takdim etti.  Başkan Ak da günün anısında binaen Dernek Başkanı Sertkaya´ya çini süs vazo hediye etti. İftar programı sonrası ise Başkan Ak ve Dernek Başkanı Cemal Sertkaya´nın katılımıyla Kırıkkale Evinin açılışı gerçekleşti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü