Kırıkkale, ?Deli Ahmet? Amcasını Kaybetti

Kırıkkale, ?Deli Ahmet? Amcasını Kaybetti

SEVİLEN VE SAYILAN BİR SİMAYDI...

Kırıkkale, ?Deli Ahmet? Amcasını Kaybetti

Kırıkkale siyasetinin tanınmış simalarından ?Deli Ahmet? lakaplı Ahmet Demirbilek uzun süredir tedavi gördüğü amansız hastalıktan kurutulamayarak vefat etti.

Akciğer rahatsızlığına bağlı olarak uzun yıllardır tedavi gören Demirbilek, son olarak 11 gün önce bilinci kapalı bir şekilde oğulları tarafından Yüksek İhtisas Hastanesi Yoğun Bakım Servisine yatırılmış, tedavisi burada sürdürülmüştü.

Milliyetçi Hareket Partisinin resmi olarak kurulduğu 1969 yılında Kırıkkale teşkilatının ilk üyesi olan ve ?1 numaralı? üyelik kartını yıllardır gururla taşıyan ?Deli Ahmet? lakaplı Ahmet Demirbilek, özellikle 12 Eylül öncesi Kırıkkale siyasetinin etkili ve renkli simalarındandı.

Ülkücü camia tarafından her dönemde bir ?ak saçlı? olarak görülen ve MHP haricinde de her türlü siyasi görüşten tüm Kırıkkalelilerin sevip saydığı bir isim olan Demirbilek, Kırıkkale´nin ilk MHP ilçe Başkanı olma unvanını da taşıyordu.

Uzun yıllar MHP Kırıkkale ilçe başkanlığı da yapan Ahmet Demirbilek, son olarak 2014-2019 yılları arasında MHP İl Genel Meclisi üyesi olarak partisine ve Kırıkkale´ye hizmet vermişti.

Merhumun cenazesi 12 Kasım Salı (yarın) günü Merkez Nur Camiinde kılınacak ikindi namazının müteakiben kılınacak cenaze namazının ardından Yenimahalle Mezarlığına defnedilecek.

Pusula E-Gazete olarak merhuma Allah´tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama