Kırıkkale büyürse, Türkiye de büyür

Kırıkkale büyürse, Türkiye de büyür

TÜM TEŞKİLAT BAŞKANLARINA VE PARTİLİLERE HİTAP ETTİ

Kırıkkale büyürse, Türkiye de büyür

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, ?Hiçbir arkadaşımızın yoruldum deme hakkı yok. El ele verip 2019´daki seçimler için bugünden yol alınarak hep birlikte yolumuza devam etmeliyiz? dedi. Karacan Kırıkkale ile ilgili ise kentin her alanda büyümesi gerektiğini böyle olunca da Türkiye´nin büyüyeceğini söyledi.

İL BAŞKANLIĞININ DAVETİ ÜZERİNE GELDİ

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığının daveti üzerine Genel Başkan yardımcısı Harun Karacan, partisinin Kırıkkale il Başkanı Nuh Dağdelen´e hayırlı olsun ziyaretiyle birlikte esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu ve parti binasında toplantıya katıldı.

TÜM TEŞKİLAT BAŞKANLARINA VE PARTİLİLERE HİTAP ETTİ

Parti toplantı salonunda il, ilçe, kadın ve gençlik kolları, belediye başkanları ve partililere seslenen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan ?Biz 80 milyonun gönlünü yapmak ve 80 milyon kişiye AK Partinin hizmetlerini anlatmak için 80 milyona AK Partinin göreve başladığı günden itibaren Türkiye´nin geleceği ile ilgili neler yaptığını anlatmak için biz misyonuz. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız bu göreve bana tevdi ettiklerinde üç aydan beri illerimize gidiyoruz. İllerimizin özellikle sivil toplum örgütlerinin teşkilat ile birlikte neler yapacağını ve neler yapabileceğini bilen kardeşiniz olarak görevimi en iyi şekilde yapma uğraşındayım? dedi.

DAĞDELEN´E HAYIRLI OLSUN TEMENNİSİNDE BULUNDU

İl Başkanı Nuh Dağdelen´e hayırlı olsun dileğinde bulunan Harun Karacan, sözlerine devamla ?Yeni bir sürece giriyoruz. Bu süreç özellikle kimseyi öteleme, kimseyi kırma, kimseye selam vermeme, kimseye gözünün ucundan dahi ters bakma zamanı değil, bu zaman AK Partinin eskisinden daha fazla kenetlenerek ilk kurulduğu liderimiz genel başkanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayip Erdoğan´ın ilk günkü kurduğu azim ve şevkle küslükleri azaltarak, dargınlıkları bir şekilde yok ederek el ele vererek 2019´a hep birlikte gitme zamanıdır.?

PARTİ TEŞKİLATI VE BELEDİYE UYUM İÇİNDE ÇALIŞMALI

?Partimiz teşkilatıyla, il başkanıyla, yönetimiyle uyumlu olan beraber hareket edilen Belediye Başkanlarımız önemi büyüktür o şehirde, o ilinde, o ilçesinde de daha fazla iş yapıyor. Daha fazlada sonuç getiriyor. Bizim de arzu ettiğimiz özellikle Genel Başkanımızın arzu ettiği de bu, kimse kimseden üstün değil, ne Milletvekili, Belediye Başkanından, ne Belediye Başkanı il başkanından üstün değildir. Hepimizin yapması gereken Allah rızası için bu memlekete hizmet eden, bu memleketin nereden ne getirdiğini bildiğiniz sizlerin emek vererek mücadele ederek Cumhurbaşkanımızın ilk partiyi kurduğundan itibaren mücadelesine çoğunuz ortak olmuş arkadaşlarsınız. Kimimiz sonradan ilave olmuşuz kiminiz başından beri buradasınız ama bu yol hep birlikte bu davada yol alıyoruz.?

İYİ GÜNLERİMİZ OLACAK SIKINTILI GÜNLERİMİZ OLACAK

?İyi günlerimiz olacak sıkıntılı günlerimiz olacak. Sadece Kırıkkale diye düşünmeyin, Ankara diye düşünmeyin Tüm İslam Coğrafyasından liderimiz uğraşıyor. Tüm İslam coğrafyasındaki mağdurların,  mazlumların bir şekilde sesi olabilmek için her şeyi göze almış uğraşıyor. Bir taraftan ülkemizin içinde yaşanan sıkıntılarla uğraşıyor. Ekonomisiyle siyasetiyle diğer her türlü içimizdeki hain düşmanlara karşı PKK´sı DEAŞ´ı FETO´su bakın bunlarla tek başına uğraşıyor.

HİÇ BİR ARKADAŞIN YORULDUM DEMEYE HAKKI YOK

?AK Parti sayesinde Milletvekili, Belediye Başkanı olmuş il Başkanı olmuş yönetimlerde bulunmuş Hiçbir arkadaşımızın of yoruldum deme hakkı yok el ele verip özellikle bu dönem için özellikle 2019´daki seçimlerde başta Belediye den başlayarak Belediye, Milletvekili aynı zamanda Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bugünden yol alınarak hep birlikte yolumuza devam etmeliyiz.?

FOTO-HABER: ERHAN GÖGEM



Mahmut
27.10.2017 17:14:24
Nuh bey yönetimi oluşturmak için neyi bekliyo acaba.Sayın başkan yönetimsiz teşkilat başkanı, kanatsız, dilsiz, gözsüz ve ayaksız demektir.

1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı