Kırıkkale bölgenin Sağlık merkezi olacak

Kırıkkale bölgenin Sağlık merkezi olacak

İl Sağlık Müdürü Feramiş Ender Güngüneş, il genelinde ki sağlık çalışmaları kapsamında önemli yatırımlar yapıldığını belirterek, ilçelerde de bu çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi. İlçelerde sağlık sorunu olmadığını ve hastanelerde çağın gerektird

Müdürlüğü, Hastane Semt Polikliniği, 40 ünitelik Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, 112 Komuta Kontrol Merkezi-Başhekimlik, 8 hekimlik Aile Sağlığı Merkezi ve Toplum Sağlığı Merkezi bulunacağını kaydetti. Güngüneş, İhaleyi alan firmaya teslimatın ardından projenin, 600 gün içerisinde bitirilmesinin hedeflendiğini de sözlerine ekledi.

 

ADLİ TIP ÖNEMİ

Güngüneş, Kırıkkale´de yapılması gündemde olan Adli Tıp Birimi hakkında açıklamalarda bulundu. Kırıkkale´de yaşanan adli ölüm vakalarının değerlendirilerek, otopsi için Ankara´ya gönderildiğini belirten Güngüneş, ailelerin burada mağdur olduğunu ve cenaze işlerinin bile geciktiğini söyledi. Bunun önüne geçmek için Kırıkkale´ye kurulacak olan Adli Tıp Biriminin, bu sorunları ortadan kaldıracağını belirten Güngüneş, bu konuda bölge illerden de gelecek olan otopsileri Kırıkkale´de yapılabileceğini kaydetti. Güngüneş, 2016 yılı içerisinde ilimizde 130 adet adli olay olarak değerlendirilen ölüm vakası gerçekleştirdiğini belirtti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ