Kırıkkale bizim evimiz gidecek yerimiz de yok

Kırıkkale bizim evimiz gidecek yerimiz de yok

HAL ESNAFI DERTLİ, GALERİCİLER SIKINTILI

Kırıkkale bizim evimiz gidecek yerimiz de yok

CHP adayı Av. Hasan Biçer gittiği herkesin ekmeğini yediği kente sahip çıkması gerektiğini belirterek ?Kırıkkale bizim evimiz, gidecek yerimiz de yok? diyerek Meclise gittiğinde buradan asla kopmayacağını söylüyor.

SABAH KAHVALTISINI SOKAKTA YAPTI

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer özellikle şu günlerde güne sabahın ilk ışıklarıyla başlıyor. En geç saat 08,00´da seçim bürosuna gelerek günün programını inceleyen Biçer programa göre kendini sokağa atıyor. Hasan biçer dün ilk olarak partili Egemen Haydar Özlük´ün sabah kahvaltı davetine katıldı.  Hasan Biçer kahvaltıya ayrıca davet edilen çevre esnaflarla hem sohbet etti hem de güzel bir kahvaltı yaptı. Kahvaltı sırasında esnafların çeşitli sorularını yanıtlayan Biçer öncelikle insanların yaşadığı yeri kendine yurt edinmesi gerektiğini söyledi. Onun için kendisinin Kırıkkale´yi yurt edindiğini gidecek başka bir yerinin de olmadığını söyledi. Biçer ?Meclise gidersem buradan asla kopmayacağım. Günlük Kırıkkale´ye gelip gideceğim. İşte o zaman Kırıkkaleliyim diyebilme şansınız olur yoksa Kırıkkale´yi bir han olarak görürseniz Kırıkkaleliyim deme şansınız olmaz? diye konuştu.

AKÇAY VE KILIÇ DA DAVETİ KIRMADI

Egemen Haydar Özlük´ün Zafer Caddesindeki mağazasının önünde kaldırım üzerindeki kahvaltı sırasında yoldan geçen AK Parti il Başkanı Mürsel Akçay ile Merkez ilçe Başkanı Av. Enver Kılıç da daveti kırmayarak kısa süre sohbete katıldı. AK Parti il Başkanı Mürsel Akçay, Kırıkkale´de seçimlerin son derece ılımlı bir ortamda geçtiğini parti olarak kendilerinin de kesinlikle gerilimden yana olmadıklarını söyledi. Özellikle Kırıkkale yerelinde her hangi bir sıkıntının olmayacağını kaydeden Akçay il başkanları olarak seçimde adaylardan daha fazla yorulduklarını belirterek elbette işleri gereği en iyi sonucu almak için kendilerinin de olağanüstü bir çaba ile çalıştıklarını ifade etti. Nazik davet ve çay için teşekkür ederek bu görüntünün her yerde aynı olması gerektiğini söyledi.

ESNAFLARDAN YOĞUN İLGİ VAR

Kahvaltı sonunda cadde üzerinde esnafları ziyaret eden Hasan Biçer uğradığı her esnaftan yakın ilgi gördü. Özellikle simaen ve ismen tanıştığı esnafların yoğun ilgisiyle karşılaşan Milletvekili adayı Hasan Biçer, esnaflardan hem oy hem destek talep etti. ?Sadece oy vermek yetmez, desteğinizi de istiyorum? diye esnaflarla sohbet eden Biçer daha sonra Tırım İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Buradaki ziyarete İl Başkanı Ahmet Önal ve Milletvekili adayı Mustafa Demiral´da katıldı. Müdürlükteki şubeleri tek tek ziyaret eden Milletvekili adayları ve il başkanı Önal memurlara hayırlı günler temennisinde bulunarak oylarına talip olduklarını söylediler. Bu arada Milletvekili adayı Mustafa Demiral emekli veteriner hekim olduğu için müdürlük çalışanları yakın ilgi gösterdi.

HAL ESNAFI DERTLİ, GALERİCİLER SIKINTILI

Tarım İl Müdürlüğü ziyaretinden sonra Kırıkkale Belediyesi Hal Müdürlüğüne gelen CHP İl Başkanı Ahmet Önal ve Milletvekili Adayları Hasan Biçer ile Mustafa Demiral daha hal girişinden itibaren esnafların şikâyetlerine tanıklık etmeye başladılar. Halin bakımsızlığından öncelikle şikâyetçi olduklarını söyleyen esnaflar ayrıca iş yokluğundan da son derece sıkıntılı olduklarını söylediler. Milletvekili adayları görüştükleri esnaflardan CHP´yi iktidar yapmalarını istediler. Buradaki ziyaret sırasında Hal Müdürlüğünü de ziyaret eden İl Başkanı ve Milletvekili Adayları daha sonra Galericiler Sitesine geçerek buradaki esnafları ziyaret ettiler. Buradaki esnaflarda işlerin durgun olduğundan şikâyetçi olurken bazı esnaflar özellikle Hasan Biçer´in şahsında bu sefer oylarını CHP´ye vereceklerini söylediler.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız