Kırıkkale Bizim Evimiz

Kırıkkale Bizim Evimiz

BİR DEFAYA MAHSUS OY VERİN

Kırıkkale Bizim Evimiz

CHP Kırıkkale Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Biçer söylemlerinde Kırıkkale vurgusunu öne çıkararak ?Kırıkkale bizim evimiz. Biz Kırıkkaleliyiz? dedi.

KIRIKKALE BİZİM EVİMİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Av. Hasan Biçer seçim çalışmaları kapsamında hafta sonu Oto Galericiler sitesini ziyaret etti. Ziyarette öncelikle Kırıkkalelilik vurgusu yapan Biçer ?Kırıkkale bizim evimiz, gidecek başka bir yerimiz yok. Meclise gittiğim takdirde başkaları gibi evimi Ankara´ya taşımayacağım. Ankara´dan Kırıkkale´ye belli günlerde gelip gitme yerine Ankara´ya belli günlerde gideceğim? dedi. Site esnafları ile sohbet eden Biçer CHP´nin seçim bildirgesinde açıkladığı üzere toplumun her kesimine gerek yaşamsal, gerekse ekonomik kolaylıklar sağlayacak vaatlerinin takipçisi olacağını söyledi.

BİR DEFAYA MAHSUS OY VERİN

Milletvekili adayı Hasan Biçer sitede gezerken bir vatandaşın hangi gerekçeyle CHP´ye oy vereceğini sorması üzerine Hasan Biçer 13 yıldır AK Parti hükümetinin icraatlarını ve ülkeyi ne hale getirdiğini göz önünde bulundurarak bu sefer Cumhuriyet Halk Partisine oy vermesini istedi. Üstelik bir defaya mahsus oy vermesini isteyen Biçer vatandaşa beklentisine karşılık bulamaz ise gelip kendisini bulmasını önerdi.

ÇOCUK YUVASINI ZİYARET ETTİ

CHP Milletvekili adayı Hasan Biçer Daha sonra sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Kız Yetiştirme ve Çocuk yuvasını ziyaret etti. Partili bayanlarla yurda giden Biçen yurt görevlileri ile sohbet edip CHP´nin sosyal politikalarını anlattı. Biçer beraberinde getirdiği boyama kitabı, hikâye kitabı ve boyama kalemi gibi eşyaları çocuklara dağıttı. Hasan Biçer dünde vefat eden bir partilinin 7 yemeğine katıldı. İl Başkanı Ahmet Önal, Merkez ilçe başkanı ve diğer Milletvekili adayları ile birlikte Hacılar beldesini ziyaret eden Biçer Burada da belde teşkilatını ziyaret ederek Hacılar´ın CHP´nin kalesi olduğunu bu seçimde bunu ispatlayacağını kaydetti.



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız