Kırıkkale benim için özel bir il

Kırıkkale benim için özel bir il

BAKAN YARDIMCISINDAN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET

BAKAN YARDIMCISINDAN AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINI ZİYARET

Kırıkkale benim için özel bir il

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin KÜ Akademik Yıl açılışı için geldiği Kırıkkale´de AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Yükseköğrenimini Kırıkkale´de tamamladığını belirten Yeğin, öğrenci olarak ayrıldığı şehre bakan yardımcısı olarak gelmenin heyecanını yaşadığını söyledi.

BAKAN YARDIMCILARI TEŞKİLATA İVME KAZANDIRIYOR

Akademik Yıl açılışı için Kırıkkale´ye gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığını ziyaret etti. İl başkanlığı binasında gerçekleşen ziyarete Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı da katıldı. Teşkilat üyeleri ile bir araya gelen Bakan Yardımcısı Yeğin, kendisinin de teşkilattan gelen birisi olarak, teşkilatların kendisinde önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti. Bakanların yoğun programları nedeniyle il teşkilatlarını sık sık ziyaret edemediklerini ifade eden AK Parti İl Başkanı Mürsel Akçay, bakan yardımcılarının gerçekleştirdikleri ziyaretlerle teşkilatlara ve teşkilat çalışmalarına ivme kazandırdıklarını ifade etti. Akçay, Bakan Yardımcısı Yeğin´e Kırıkkale´de teşkilat faaliyetleri hakkında bilgiler verirken, Yeğin teşkilatın özel anı defterini imzaladı.

İL BAŞKANIMIZLA SIK SIK BİR ARAYA GELİYORUZ

Üniversiteyi Kırıkkale´de okuduğu için şehre yabancı olmadığını ifade eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcısı Orhan Yeğin, öğrencilik yılları nedeniyle Kırıkkale´nin birçok alanına hâkim olduğunu ifade etti. Kendisinin de teşkilat içerisinden gelen bir isim olduğunun altını çizen Yeğin ?2001 yılından bu yana AK Parti kadroları içerisinde çeşitli görevlerde bulundum. Rabbim bu davada milletimize hizmet etmek için bize çeşitli kademelerde fırsat verdi. Bizlerde bulunduğumuz makamlarda halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için sınırlarımızı zorluyoruz. Kırıkkale İl Başkanımızla bakanlıkta sık sık bir araya geliyoruz. Kendisi şehrin sıkıntı ve taleplerini bize sürekli iletiyor? şeklinde konuştu. Yeğin, AK Parti İl Başkanlığına gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ve İş-Kur Müdürlüğünü ziyaret etti.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı