Kırıkkale Belediyesi Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

Kırıkkale Belediyesi Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

BELEDİYE, SOKAK HAYVANLARI İÇİN BESLENME ALANLARI BELİRLEDİ

BELEDİYE SOKAK HAYVANLARI İÇİN BESLENME ALANLARI BELİRLEDİ

Kırıkkale Belediyesi Sokak Hayvanlarına Sahip Çıkıyor

Kırıkkale Belediyesi ağır kış şartlarından dolayı yiyecek bulamayan sokak hayvanlarına sahip çıktı. Belediye bu hayvanlar için özel beslenme alanları tahsis etti. Burada hayvanlara yiyecek veriliyor.

BESLENME NOKTALARI OLUŞTURULDU

Konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada Belediyenin kış mevsiminde yiyecek bulmakta güçlük çeken sokak hayvanları için besleme noktası oluşturduğu bildirildi. Bu konuda vatandaşlardan yardım talep edildiği vurgulandı.

DONMA TEHLİKESİ GEÇİRİYORLAR

Sokak hayvanlarının kış dönemlerinde yiyeceğe ulaşmasının daha da zorlaştığını vurgulayan ekipler, "Hava sıcaklığının eksilere düştüğü kış günlerinde yiyeceklerin donması ve kar altında kalması sebebiyle sokak hayvanları aç kaldığını belirterek bu nedenle besleme noktaları oluşturduğunu ifade etti. Besleme noktalarını özellikle yerleşim yerlerinin dışında oluşturmamızın nedeni de sokak hayvanlarını belirli bir bölgede tutabilmek olduğu söylendi.
VATANDAŞLARDAN YARDIM BEKLENİYOR

Belediye ekipleri, sokak hayvanlarını beslemek isteyen vatandaşların yiyecekleri insan yoğunluğunun fazla olduğu bölgelere değil de farklı noktalara bırakmalarını talep etti. 



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü