Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

ŞİMDİLİK BEŞ İŞLEM YAPILABİLMEKTE

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

Kırıkkale Belediyesi, e-Belediye hizmetinin ardından artık e-Devlet üzerinde de elektronik ortamda vatandaşlara hizmet vermeye başladı.

ŞİMDİLİK BEŞ İŞLEM YAPILABİLMEKTE

Kırıkkale Belediyesi´nde işlem yapmak isteyen vatandaşlar, www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaralarıyla sisteme giriş yapıp, rahatlıkla belediyeye gelmeden hizmet alabilecekler. Yaklaşık 32 milyonu aşkın kullanıcının kayıtlı olduğu e-Devlet sisteminde artık Kırıkkale Belediyesi´nin de bulunduğunu belirten Kırıkkale Belediye Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır, ?E-Devlet şifresi olan her Kırıkkaleli vatandaşımız dünyanın her noktasından, günün her saati belirtilen belediyecilik işlemlerini kısa sürede ve rahatlıkla yapabilme imkânına kavuşmuştur. Şu anda e-Devlet sistemi üzerinde Kırıkkale Belediyesi olarak ?Arsa Rayiç Değeri Sorgulama´ , ?Beyan Bilgileri Sorgulama´ , ?Sicil Bilgileri Sorgulama´ , ?Tahakkuk Bilgileri Sorgulama´ , ?Tahsilat Bilgileri Sorgulama´ hizmetlerini sunmaktayız.?

E-BELEDİYE SİSTEMİNDEKİ BİRÇOK İŞLEM DE YAKINDA E-EVLET KIRIKKALE BELEDİYESİNDE

?Önümüzdeki süreçte de ?e-Belediye´ üzerinden vermiş olduğumuz diğer hizmetleri de E-Devlet üzerinden hizmet vermeye başlayacağız? dedi. ?Etkin ve Verimli Hizmet? Mevcut e-belediyecilik hizmetini e-Devlet sistemiyle entegre hale getirdiklerini belirten Başkan Yardımcısı Mutlu Erol Bakır , ?Vatandaşımıza sunduğumuz hizmetleri daha hızlı ve kolay ulaşabilir hale getirdik. Bundan böyle vatandaşlarımız işlemlerini e-devlet şifreleriyle gönül rahatlığıyla ve güvenle yapabilecek. Böylelikle hem zamandan tasarruf edecek, hem de kamusal verimliliğin artmasında rol oynamış olacaklar? diye konuştu.



1

Kırıkkale Belediyesi artık E-Devlet´te

2

Kırıkkale Silah İhtisas OSB´de İlk Temel Atıldı

3

?Boran Fırtınası? geliyor

4

Teknoloji seferberliği projesi

5

Akıllı Şehirler Platformuna Kırıkkale´den harika fikirler

6

Milli silahlarımızla destan yazıyoruz

7

KÜBTUAM´a Uluslararası TÜRKAK Akreditasyonu