Kırıkkale Belediyesi ağır kış şartlarına hazır

Kırıkkale Belediyesi ağır kış şartlarına hazır

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

Kırıkkale Belediyesi ağır kış şartlarına hazır

Belediye bünyesinde oluşturulan kış ekipleri, vatandaşların kış aylarını sıkıntısız geçirmeleri için aralıksız hizmet verecek.

100 KİŞİLİK EKİP OLUŞTURULDU

Vatandaşlarımızın kış aylarını sıkıntısız geçirmeleri için Belediye, kar yağışı, buzlanma ve diğer olumsuzluklara zamanında müdahale etmek için gerekli tedbirleri aldı. Bin 500 ton tuz, 100 ton solüsyon malzemesi stoklayan Fen İşleri Müdürlüğü ve Destek Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri 3 solüsyon aracı, 3 greyder, 3 kamyon ve 6 kepçe, 2 tuzlama aracı, 8 adet bekoloder, 3 adet yükleyici olmak üzere 100 kişilik ekiple kış mevsiminde hizmet verecek. Kırıkkale Belediyesi, vatandaşlardan gelecek şikâyetlere anında müdahale ederek, yaşanacak olumsuzlukları önleyecek. Kış boyunca ana arterlerde yola zarar verilememesi için solüsyon, ara sokaklarda ise tuz kullanılacak.

GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI

Gerekli tüm tedbirlerin alındığını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ?Kar yağışı, buzlanma ve diğer olumsuzluklara zamanında müdahale etmek için gerekli tedbirleri aldık. Tuz ve solüsyon malzemesi stokladık. Solüsyon aracı, greyder, kamyon, kepçelerimiz ve karla mücadele ekibimiz kış aylarında yaşanılacak olumsuz durumlara karşı hazır? diye konuştu. Başkan Saygılı, vatandaşlardan kış aylarında yaşanacak olumsuzluklara karşı hazırlıklı olmalarını ve bireysel olarak alınacak önemlerin alınması gerektiğini belirtti.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü