Kırıkkale, bayrama tam tekmil hazır

Kırıkkale, bayrama tam tekmil hazır

BELEDİYE, TÜM HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

BELEDİYE, TÜM HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI

Kırıkkale, bayrama tam tekmil hazır

Kırıkkale´de  vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirlerin yanı sıra gerekli düzenlemelerde yapıldı. Bayramın rahat geçmesi amacıyla belediye tüm önlemleri aldı.

MEZARLIKLAR TEMİZLENDİ

Belediyeden yapılan açıklamada ?Vatandaşlarımızın huzurlu bir bayram geçirmesi için gerekli tedbirler alınarak çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Vatandaşlarımızın kabir ziyaretlerini rahat bir şekilde yapmaları için Yenimahalle, Yuva, Kırıkköyü mezarlıklarımızda Temizlik Müdürlüğü ilaçlama ekiplerimiz haşere ile mücadele çalışmasını gerçekleştiriyor. Ayrıca mezarlıklardaki bakım çalışmalarımız yoğunlaştırıldı? denildi.

PARKLAR VE CADDELER HAZIR

Açıklamada ayrıca park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin Mezarlık bölgelerinde çalışmalarını sürdürerek çiçeklendirme çalışmaları yapıyor. Şehitliğimizdeki tüm bakımlar çiçeklendirme çalışmaları ilaçlama gibi çalışmalar yapılarak Ramazan Bayramı ziyaretlerine hazır hale getirildiği bildirildi Vatandaşların ibadetlerini gerçekleştirdiği yerlerinin hijyeni için yapılan temizlik çalışmalarına da hız verildi.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü