Kırıkkale, Antalya´da örnek gösterildi

Kırıkkale, Antalya´da örnek gösterildi

"TÜRK SAĞLIK-SEN MİLLİDİR, DERDİ VATAN VE MİLLETTİR"

Kırıkkale, Antalya´da örnek gösterildi

Türk Sağlık Sen tarafından gerçekleştirilen, şubelerin ve işyeri temsilcilerinin katıldığı, Türkiye´m Buluşması Teşkilat Toplantısı Antalya´da yapıldı. Toplantıda Türk Sağlık Sen Kırıkkale Şubesi´nin yaptığı faaliyetler örnek gösterildi. Toplantı Türk Sağlık Sen Genel Başkanı Önder Kahveci tarafından toplantının açılış konuşması gerçekleştirildi. Genel Başkanı, konuşmasına terörle mücadele sırasında şehit düşen vatan evlatlarını ve sendikal mücadele sırasında hayatını kaybederek yaşama gözlerini yuman teşkilat mensuplarını anarak başladı. 

TÜRK SAĞLIK-SEN MİLLİDİR, DERDİ VATAN VE MİLLETTİR           

Genel Başkanı konuşmasının başında Türk Sağlık-Sen´in her şeyden önce milli bir kuruluş olduğuna dikkat çekerek ? Unutmayalım ki vatanımız, devletimiz, bağımsızlığımız olmadan hiçbir şeyin anlamı yoktur.  Türk Sağlık-Sen olarak bizi milli bir kuruluşuz. Türkiye sevdamız ekmek için kavgamız düsturu ile kutlu bir mücadele sürdürüyoruz. Şehitlerin can pareleri bizimle beraber. Bakın Karabük şubemiz Sur´da kahramanca mücadele eden güvenlik güçlerine hediyeler gönderdi. Biz işte böyle bir sendikayız. Vatan, millet ve bayrak deyince en öndeyiz. Vatan söz konusu olunca geride kalan her şeyi teferruata indirenleriz? dedi.

KIRMIZI KART GÖSTERMELİ

Genel Başkan Önder Kahveci kamu çalışanlarının toplu sözleşmelerde ihanete uğradığını belirterek ?Bir önceki toplu sözleşmede enflasyon farkını almadılar memuru aylık 42 TL zarar uğrattılar, 2015 için ise enflasyon farkının hesaplamasının değiştirilmesine göz yumdular memurları aylık 43 TL zarara uğrattılar. Mahkemelerde açtıkları dava ile 650 TL ek ödeme almaya başlayan 4/C´lileri attıkları imza ile 115 TL´ye mahkûm ettiler. Yıllar itibariyle baktığımızda Türkiye Kamu-Sen´in toplu görüşmelerde kazandığının yarısını bile kazanamayan iş bilmezler bunlar. Karneleri zayıf, kamu çalışanları bunlardan hesap sormalı, kendisini sürekli zarara uğratan ?malum-sen´e kırmızı kartı göstermelidir.  Aksi takdirde kötüler kendilerine tahammül edildikçe azarlarmış misali kamu çalışanlarının zararı da katlanarak çoğalacaktır.? diye konuştu.



1

Liseli Gençler İftarda Buluştu

2

Limonata Günü’nde Limonatalar Başkan Türkyılmaz’dan

3

Kendisi küçük acısı büyük

4

Bina sayımızda Yüzde 59 artış

5

Ihlamur Çocuklar için Doğal bir antibiyotik

6

Ekmeğini klarnetten kazanıyor

7

Şehit yakınlarının duygusal ve mutlu günü