KIRIKHAN?A DERS VERECEĞİZ

KIRIKHAN?A DERS VERECEĞİZ

3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz MKE Kırıkkalespor, Kırıkhan maçının hazırlıklarını dün yaptığı çift kale idmanı ile sürdürdü. Futbolcuların hırslı olduğu gözlenen idmanda, Kırıkhan?ı yenmenin taktikleri çalışıldı. Futbolcular idman sonrası, ?Kı

KOLAY KOLAY YENİLMİYORLAR
Teknik heyet ve futbolcular Kırıkhan maçı için son hazırlıklarını dün çift kale idman ile gerçekleştirdi. Kötü gidişe dur demek isteyen futbolcuların dünkü idmanda hırslı olduğu gözlendi. Ligde play-off mücadelesi verini ekipler arasında bulunan Kırıkhanspor ise evinde kolay kolay yenilmeyen bir ekip olarak göze çarpıyor.
 
KIRIKHAN ZOR DEPLASMAN
Dünkü idmanda neşeli gözüken futbolcuların morallerinin iyi olduğu gözlendi. Hırs ve temponun yüksek olduğu idmanda as takım Keçiörengücün maçının ilk 11?inin aynısıydı. İki takımında verdiği mücadele görülmeye değerdi. İdman sonrası sorularımızı cevaplayan Kırıkkalespor Teknik Direktörü Harun Aydoslu, Kırıkhan deplasmanın zor olacağını söyledi. Aydoslu, ?Kırıkhan ligde istikrarlı ve kaliteli ekipler arasında bulunuyor. Bizde kötü gidişe dur demek istiyoruz Ancak bu maç çok zor olacak. Bunu bende futbolcularım da biliyor. Sabırlı oynayacağız. Dikkatli olacağız. Her zaman ki gibi final maçı gibi oynayacağız? diye konuştu.
 
OYNAMAYANA PUAN VERMEZLER
?Her maçımızı ayrı ayrı düşünüp, lig bizi nereye getirirse orada olacağız. Ama kesinlikle iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum. Hedeflerimiz var. Biz Kırıkhanspor?u yenmeye gidiyoruz. Eğer oradan 3 puan ile dönersek, bizim için bulunmaz nimet olacak ve büyük fırsat yakalayacağız? dedi. 
 
MUHTEMEL 11
Kalede Koray Tetik, defansta Samed Türkmen, Maksud Önal, Hasan Akdemir(Ramazan Algan), Erkan Koç, orta saha da Halit Ekinci, Mustafa Dağdeviren, Mehmet Gök(Abdullah), Mustafa Ünver ve Metehan Andaç Özlü, forvette ise Murat Çalışkan ile Kırıkkalespor gol arayacak.


1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ