Kırıkhan hazırlıkları başladı

Kırıkhan hazırlıkları başladı

Müthiş bir çıkış yakalayan MKE Kırıkkalespor, küme düşme hattında en iddialı takım konumuna geldi. Lig sonuna yaklaşılırken, heyecanın daha da arttığı gözlemlenmeye başladı. Akçaabat Sebatspor galibiyeti ardından 1 günlük izin kullanan Kırıkkalespor, dün

ÜSTÜN OYNAYAN BİZDİK
Takım olarak inanmanın meyvelerini topladıklarını dile getiren Kırıkkalespor Teknik Direktör Harun Aydoslu, aynı zamanda özverili bir şekilde çalışmanın faydasını gördüklerini söyledi. Akçaabat Sebatspor?u asla küçümsemediklerini anlatan Aydoslu, ilk golü erken bulmanın avantajını değerlendirdiklerini belirtti. Daha çok gol atmak için pozisyonları olduğunu kaydeden Aydoslu, ancak fırsatları harcadıklarını söyledi. Özellikle ilk 15 dakika rakibi bunalttıklarını belirten Aydoslu, maç boyunca da üstün oynadıklarını söyledi.
 
FARKI AÇACAĞIZ
Ligde kalma adına her maçın final niteliği taşıdığını bildiklerini ve bu nedenle de maçlara konsantrenin yüksek olduğunu söyleyen Aydoslu, ?Her maçı önemsiyoruz. Ayrı ayrı analiz yapıp, ona göre hazırlanıyoruz. Bizim için maç fark etmiyor bu dakikadan sonra. Rakip fark etmiyor. Her maçtan puan almak için mücadele ediyoruz. Lüleburgaz?ın maç eksiği var. Ancak bizde 2 puan fark açtık. Umuyoruz ki bu hafta bu farkı açacağız.? dedi.
 
KAZANDIKÇA MAÇLAR ÖNEM KAZANIYOR
Kırıkhanspor hazırlıklarına başladıklarını dile getiren Aydoslu, rakip analizi yaptıklarını ve az çok rakibi tanıdıklarını belirtti. Kırıkhan?ın fena takım almadığına işaret eden Aydoslu, ?Kazanmak için her şeyi yapacağız. Biz kazandıkça her gecen hafta önem kazanıyor. Bu nedenle Kırıkhan maçı daha da önem kazandı. 3 puanla ayrılarak rahat bir nefes almak istiyoruz. İnşallah galip geliriz? diye konuştu.
 
 
 
 


Kenan AKTUĞ
11.04.2012 09:57:27
Tebrikler Kırıkkale, tebrikler Harun Hoca, bu zor şartlar altında mucizeler yapıyorsunuz. Bu hafta Kırıkhanı inşallah yenip yolumuza devam edeceğiz.

1

Fen Lisesi Birinci Oldu

2

Kırıkkalegücü Seriye Bağladı

3

Avrupa Spor Haftası” Kırıkkale’de kutlandı

4

3. Lig Basketbol maçları başlıyor

5

Kırıkkalespor Salih Eken’e Emanet

6

Şeytanın bacağını kırdık 3-0

7

İLK YARI ANALİZİ