KİRAYI ÖDEYEMEZLERSE SOKAĞA ATILACAKLAR

KİRAYI ÖDEYEMEZLERSE SOKAĞA ATILACAKLAR

Kırıkkale Sanayi Mahallesi?nde gecekonduda yaşayan Köksoy ailesi fertleri kira borçlarını ödeyemezlerse sokağa atılacaklar. Ev sahibi tarafından 1 ay müddet verilen Köksoy ailesi, ne yapacağı bilmeden çaresizce bekliyor. Yetkililerden yardım bekleyen aile

100 TL KİRA BEDELİ

4 yıldır eşi cezaevinde olan ve 4 yıl daha ceza yatacağını belirten Nurgül Köksoy, 12 ve 7 yaşında 1 kız 1 de erkek çocuğu olduğunu söyledi. Nurgül Köksoy, ?İçinde yaşadığımız eve geldiğimiz zaman hiç eşyamız yoktu. Daha sonra çevreden topladık. 100 TL kira bedeli karşılığında bu gecekonduya oturduk. Şuan kullandığımız eşyalar emanet? dedi.

 

BANA SARILIP AĞLIYORLAR

Ev sahibinin kendilerine acıdığı için verdiğini belirten Köksoy, camii cemaatinin yardımları ile ayakta kalmaya çalıştıklarını söyledi. Köksoy, ?Hiçbir yerden gelirimiz yok. 2 yıldır ev kirasını ödeyemiyorum. Çocuklarımı okula gönderirken zorlanıyorum devletimiz çocuklarımın kitap ihtiyacını karşılıyor. Bir miktarda para yardımında bulunuyor ama yetmiyor. Şu anda da ev kirasını ödeyemediğim için ev sahibi bana mühlet verdi. 1 ay içerisinde birikmiş kira borçlarımı ödeyemezsem evden çıkartacağını söyledi. Ne yapacağımızı şaşırdık. Artık bazı geceler aç yatmamız bile bizi fazla etkilemiyor. Şuan tek düşündüğümüz kapıya atılırsak gideceğimiz hiçbir yerimiz yok. Biz sokakta kalmaktan korkuyoruz. Çocuklarım her gece anne biz sokak da mı kalacağız? diye bana sarılıp ağlıyorlar. Vicdan sahiplerinden bize yardımcı olmalarını bekliyoruz? diye konuştu.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama