Kıratlı"Birlik ve beraberlik içerisinde sıkıntıları aşacağız."

Kıratlı

Kırıkkale eski milletvekili Turan KIRATLI, Kırıkkale Valiliği’nin talebi doğrultusunda Başkanlığını Kıratlı’nın yaptığı Bilim ve İnsan Vakfı işbirliği ile Kırıkkale’deki depremzedeler için 1 tır yardım malzemesi gönderdi.

Merkezi İstanbul’da bulunan ve Başkanlığını Av. Turan KIRATLI’nın yaptığı Bilim ve İnsan Vakfı

Kahramanmaraş, Pazarcık, Hatay, Adıyaman ve Gaziantep’ten Kırıkkale ilimize yerleştirilen depremzede vatandaşlarımız için Bilim ve İnsan Vakfı Başkanı Av. Turan Kıratlı’nın bizzat organize ettiği yardım tırı Kırıkkale’ye ulaştı. Yardımlar Valilik Sosyal Yardımlaşma yetkililerine, Bilim ve İnsan Vakfı temsilcileri tarafından teslim edildi.

Depremzedeler için seferber olan bağışçılara teşekkür eden Kıratlı, Vakıf olarak deprem bölgesine yardım tırlarımız gönderiliyor. Kırıkkalemize yerleşerek misafir olan depremzedeler için Valiliğimizin talebi doğrultusunda hızlıca harekete geçtiklerini ifade eden Kıratlı, “Ülkemiz bu felaketin üstesinden gelecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde sıkıntıları aşacağız. Misafirperver Kırıkkaleli hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Her zaman onların yanındayız.” Dedi.

Yardım tırında yaklaşık 1 milyon liralık 1004 depremzede aile için gıda kolisi, 1000 depremzede için hijyen paketi, Genç İyiler Kulübü gönüllüleri tarafından örülen 500 çocuğumuz için atkı, bere ve 1000 kişilik iç çamaşırı da yer almaktadır.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ