Kıratlı boş durmuyor

Kıratlı boş durmuyor

Kırıkkale'de milletvekilliği yaptığı dönemlerde farklı bir çizgiyle sürekli halkın arasında kalmaya çalışan ve milletvekilliğini tamamladığında da her fırsatta halkın arasında olmaya gayret gösteren Turan Kıratlı'nın boş geçen bir günü yok.

TEMAD’I ZİYARET ETTİ

Ak parti Kırıkkale milletvekili aday adayı olan ve bir önceki dönemde vekillik yapan Turan Kıratlı günün her saatinde yapmış olduğu farklı ziyaretler ile yeni dönemde yapacaklarını anlatıyor.

ÜLKE POLİTİKASINI BİLİYOR

Farklı kesimlere, esnaf gruplarına, sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerde bulunan Turan Kıratlı eski Belediye Meclis Üyelerini ziyaret etti.  Turan Kıratlı burada yapmış olduğu açıklamada Her seçimin kendi içinde önemli olduğunu ancak bu seçimin daha farklı bir anlamı olduğunu belirterek “bu seçim yarım kalan işlerin tamamlanması için farklı bir öneme sahiptir. Milli birlik ve kardeşlik projesi ile başlayan ve şükürler olsun ki artık şehit cenazesi görmediğimiz bu çözüm sürecinin devamı ve başarısı için bu seçim önemlidir. Mega projeler ile ülkenin görünümün değiştiği bu dönemin devamı için bu seçim önemlidir.”dedi.

Kıratlı “ memleketimizin yatırım alması, istihdam anlamında hak ettiğini alması, büyük holdingleri Kırıkkale’ye çekilmesi, iş sahalarının açılarak gençlerin kahvehane köşelerinden kurtarılması için, köylerimizin gelişmesi, tarımın modern şekilde yapılması, sanayi kuruluşlarının, Makine Kimyanın daha etkin çalışması için bu seçim önemli ve elbette seçim kadar seçilecek milletvekili adayı da önemlidir. Bu nedenle biz aday adayı olarak çıktığımız bu yolda sizlerle beraber yürüyecek ve memleketin kazanması için beraber mesai harcayacağız.” Şeklinde konuştu.

HİZMETLERDE VEFA ÖNEMLİDİR

Turan Kıratlı eski meclis üyelerine yapmış olduğu ziyarette “bizler yapılan hiçbir hizmetti unutmayız. Bir dönemde önemli hizmetlerde bulunan meclis üyelerine yaptığımız ve yapacağımız bu ziyaretler ile geçmişe ait teşekkürlerimizi iletmek ve onlara bir vefamızı göstermek istedik. Sizler şuan için uzak kalmış gibi görünse de siyasetin içindesiniz. En azının beş yıl süreli hizmet etmiş olduğu düşünüldüğünde ciddi bir tecrübe birikimi var. Bu birikimin siyasette değerlendirilmesi gerekir” diyerek meclis üyeleri ile sohbet etti. Güventürk teşekkür etti. Ak Parti Milletvekili aday adayı Turan Kıratlının ziyaret ettiği Eski Meclis üyesi, TEMAD başkan yardımcısı, gazeteci Fazlı Güventürk ise yapılan ziyaretten memnun olduğunu ve teşekkür ederek başarı dileklerinde bulunduğu ziyaret samimi anlara da tanıklık ettik’ dedi. 



1

Ahmet Önal Hızlı Başladı

2

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

3

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

4

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

5

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

6

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

7

Baran; Saygılı'nın Yanındayız