Kıratlı ailesinin acı günü

Kıratlı ailesinin acı günü

TURAN KIRATLI TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Kıratlı ailesinin acı günü

AK Parti Kırıkkale eski Milletvekili Turan Kıratlı´nın annesi Hacı Raziye Arzu Kıratlı vefat etti. Anne Kıratlı´nın cenazesi dün Çelebi ilçesinde öğle vakti kalabalık bir cemaatin katılımı ile kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında defnedildi. Cenazeye katılımın yüksek olduğu gözlendi.

BİR SÜREDİR RAHATSIZDI

Bir süredir rahatsızlığı dolayısıyla Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesinde tedavi gördükten sonra Ankara´da tedavisine devam edilirken önceki gün vefat eden AK Parti eski Kırıkkale Milletvekili Turan Kıratlı´nın annesinin cenazesi dün memleketi olan Çelebi ilçesinde defnedildi. Kıratlı´nın annesinin cenazesi Ankara´dan Çelebi´ye getirildi. Burada Çelebi Merkez camiinde öğle vaktinde kalabalık bir cemaatin katılımı ile cenaze namazı kılındı. Merhumenin cenazesi daha sonra ilçe mezarlığında dualar eşliğinde defnedildi.

KIRATLI TAZİYELERİ KABUL ETTİ

Cenazeye katılanlar annesinin tabutu başında Turan Kıratlı´ya başsağlığı temennisinde bulunurken Kıratlı´nın son derece üzgün olduğu gözlendi. Cenazeye ilçe Kaymakamı, ilçe bürokratları, AK Parti Kırıkkale Milletvekilleri, eski İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe belediye başkanları, AK Parti il ve ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleri ve partililerle Kırıkkale´den çok sayıda bürokrat, iş adamı ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri,  çok sayıda esnaf ve vatandaşların yanı sıra Ankara ve İstanbul´dan aile yakınları ile eş dost ve akrabaları katıldı.



1

Kırıkkale'de Silahlı Kavga: 4 Yaralı

2

Kırıkkale'li Kaymakam Evinde Ölü Bulundu

3

Uyuşturucu Operasyonunda 3 Kişi Tutuklandı

4

Aranan Dolandırıcı Yakalandı

5

Silahlı Kavgada 3 Kişi Yaralandı

6

404 adet Sentetik Ecza ele geçirildi

7

Terminaldeki Silahlı Kavgada 8 Tutuklama