KİRALIK OYUNCAK DEVRİ

KİRALIK OYUNCAK DEVRİ

Kırıkkale`de geçtiğimiz yıl başlayan oyuncak kiralama işi her geçen gün biraz daha gelişiyor. Havaların ısınmasıyla birlikte bazı işletmeciler oyuncak arabalarını kiraya vererek hem çocukların hevesini gideriyorlar hem de para kazanıyorlar.

Pahalı olduğu için alamayan aileler çocuklarını böyle avutuyorlar

PAHALI OLDUĞU İÇİN ALAMIYORLAR
Pahalı olduğu için özellikle dar gelirli ailelerin alamadığı akülü veya elektrikli otomobiller çocukların ilgi odağı oluyor. pahalı olduğu için dar gelirli ailelerin alamadığı ancak çocukların rüyasını süsleyen oyuncaklardan alıp kiraya verilen otomobiller hiç boş kalmıyor.

ÇOCUKLARIN İLGİSİNİ ÇEKİYOR
Yolda çocuklarıyla akşam yürüyüşüne çıkan aileler  "Turu 1 lira" yazılı birbirinde alımlı ve lüks otomobil, Jeep, traktör ve kamyonetlere ilgisiz kalmıyorlar. Hatta bazı çocuklar tur sonunda inmek istemeyerek aileleri zor durumda bırakıyorlar. Birden fazla tur atan çocuklar son derece gerçeğini aratmayan ve alımlı olan otomobillere binmenin ve kullanmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Yoldan geçen çocuklu ailelerin mutlaka ilgilendiği otomobil kiralamasıyla ilgili açıklama yapan işletmeciler bu yöntemin Türkiye`de yeni olmasına rağmen geniş bir alana yayıldığını söylediler.




1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ