Kır-Der adaylarını ağırladı

Kır-Der adaylarını ağırladı

BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Kır-Der adaylarını ağırladı

Seçimde partiden birer adayın Kırıkkale´de ikamet eden Kırşehir nüfusuna kayıtlı olması Kırşehirliler derneğini harekete geçirdi. Dernekte yapılan istişare toplantısına vekil adayları da davet edildi. Bayramlaşma ve istişare amaçlı yapılan toplantıda adaylar birer konuşma yaptı.

ADAYLAR DA KATILDI

1 Kasım´da yapılacak seçimde AK Parti, MHP ve CHP´den birer Milletvekili adayının Kırıkkale´de ikamet eden Kırşehir nüfusuna kayıtlı isimler olması Kırıkkale´deki Kırşehirliler Derneğini harekete geçirdi. Kırşehirliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği dün bayramlaşma ve istişare amaçlı bir toplantı yaptı. Toplantıya AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Demir, MHP adayı Tacettin Silsüpür ve CHP´nin birinci sıra adayı Av. Hasan Biçer de katıldı

BAYRAMLAŞMA YAPILDI

Dernek tarafından bayram öncesi tertip edilen ve davetiye ile katılım çağrısı yapıldı. Toplantıya dernek yönetimi ve üyeler katıldı. Dün Dernek binasındaki toplantıya yatılan Milletvekili adayları birer konuşma yaparak hem kendilerini tanıttılar hem de birlik ve beraberlik mesajı verdiler. AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Demir seçimlerdin birlik beraberlik ve dostluk içinde geçmesi temennisinde bulundu. MHP adayı Tacettin Silsüpür hemşerilerine Kırşehirli güçlü olan bir ardayı meclise göndermeleri çağrısında bulundu. CHP birinci sıra adayı Av. Hasan Biçer ise öncelikle seçimin huzur ve güven içinde geçmesi için herkesin üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirmesi gerektiğini söyledi. Hemşerilerinin sağduyusuna güvendiğini bildirdi.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ