KİPMEN GİYİMDE İNDİRİM GÜNLERİ

KİPMEN GİYİMDE İNDİRİM GÜNLERİ

15 yıldır Kırıkkalelilere en iyi hizmeti vermek için çalışan Kipmen Giyim yeni ürünleri ile yine Kırıkkalelilere hizmet vermeye devam ediyor. Damatlık almak isteyenlerin mağazaya uğrayıp ürünleri incelemesi tavsiye edildi.

15 YILDIR HİZMET VERİYOR
15 yıldır Zafer Caddesi 5. Sokakta hizmet veren Kipmen giyim Kırıkkalelilere hizmet vermeye devam ediyor. Erkek giyim üzerine kurulu olduklarını söyleyen Kipmen Giyim İşletme Sahibi Mehmet Güler, damatlıkta iddialı olduklarını ifade etti. Güler, ?Giyimde birçok ünlü markayı Kırıkkalelilere sunuyoruz. Mağazamızda; Havan, Altınyıldız, Lampart, Pier Cardini, Caton, Arslanlı, Caldini ve Danial caselli, ayakkabıda ise havan ve ekici markalarını Kırıkkalelilere sunuyoruz? ifadelerini kullandı.
 
UYGUN FİYAT, KALİTELİ ÜRÜN
Damat?ın A?dan Z?ye giyeceği bütün ürünlerin mağazada olduğunu söyleyen Güler, ?Koldüğmesi, Kravat gibi ürünlerimiz mağazamızda var. Kırıkkalelilere en iyi hizmeti vermek için çaba sarf ediyoruz. Damatlık almak isteyenlerin mağazamıza uğramalarını tavsiye ediyorum. Uygun fiyat, kaliteli ürün ve kredi kartına taksitler ile Kırıkkale?de farkı yaratıyoruz? dedi. Kendisinin çıraklıktan yetiştiğini söyleyen Güler, 1989 yılından bu yana bu mesleğin içinde olduğunu söyledi.
 


1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı