Kınamakla bitmez !!!

Kınamakla bitmez !!!

Geçtiğimiz günlerde 8 askerin şehit olmasının ardından, Türkiye 10 şehit haberi ile bir kez daha şok oldu. Şırnak`ın Beytüşşebap ilçesinde, terör örgütü PKK tarafından ilçe merkezinde düzenlenen saldırıda 10 asker şehit oldu. Bu saldırıyla kınama ve tepki

20 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ 
Şırnak`ın Beytüşşebap ilçesinde, terör örgütü PKK tarafından ilçe merkezinde düzenlenen saldırıda 10 asker şehit oldu. Valilikten henüz öldürülen terörist sayısına ilişkin açıklama yapılmadı ancak gelen bazı bilgilere göre 20 PKK`lı olay yerinde öldürüldü. Çatışmanın ardından bölgede operasyonlar devam ediyor. Şırnak Valisi Vahdettin Özkan, "Beytüşşebap`ta teröristler askeri üs noktalarına saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin anında karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada çok sayıda terörist etkisiz hale getirildi. 10 güvenlik görevlisi de şehit oldu. Şehitlere Allah`tan rahmet, silah arkadaşlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum" açıklamasını yaptı
ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU
Şırnak`ta şehit düşen 10 Mehmetçik`in isimleri belli oldu. Türkiye`nin her yanında şehit evlerine ateş düştü. Şırnak`taki saldırıda şehit olan güvenlik görevlilerinin isimleri; Piyade Üsteğmen Sami Çiftçi, Piyade Asteğmen Burak Erdi, Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt, Uzman Çavuş Erdoğan Sönmez, Çavuş Ramazan Emre Ala, Onbaşı Süleyman Güleç, er Serdar Küpeli, er Osman Yıldız, er Uğur Sağdıç ve er Emrah Karataban olarak açıklandı.
İLK ŞEHİT ATEŞİ GAZİANTEP`E DÜŞTÜ
Beştüşşebap`ta şehit olan askerlerden Uzman Çavuş Ahmet Bozkurt`un Gaziantep`teki baba ocağına ateş düştü. Sabah saatlerinde acı haberi getiren iki subay, şehidin Aktoprak`taki akrabalarının yanında bulunan annesine gitti. Burada acı haberi alan aile, subaylarla birlikte şehidin Özgürlük mahallesindeki baba ocağına geldi.
Anne Rabia Bozkurt gözyaşlarına boğulurken şehidin bir türlü sakinleşemeyen kardeşlerinin feryadı, yürek burktu. Bu sırada şehidin evinde hazır bekleyen sağlık ekipleri anne ve çocuklarına ilk müdahaleyi yaptı. Şehidin il dışında olan babası Ali Bozkurt`a acı haberin verildiği ve Gaziantep`e dönmek için yola çıktığı öğrenildi.
ŞEHİTLERDEN BİRİ ÜSTEĞMEN
Şırnak`ın Beytüşşebap İlçesi`nde terör örgütü PKK`nın ilçe merkezine yaptığı saldırı ardından çıkan çatışmada şehit olan 10 askerden Üsteğmen Sami Çiftçi`nin Afyonkarahisar`daki evinde yas var.Aslen Elazığlı olan ancak yıllardan bu yana Afyonkarahisar`da oturan Çiftçi ailesine acı haber, saat 07.30`da askeri personel tarafından sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Acı haberi alan şehit babası emekli başkomiser Mehmet Çiftçi ile annesi Hanım Çiftçi ile eşi Ayşe Çiftçi sinir krizleri geçirdi. Fenalaşan aile fertlerine sağlık ekipleri müdahale etti.
Çiftçi ailesinin evine büyük bir Türk Bayrağı asılırken, komşuları da bayrak asarak acıya ortak oldu.Üsteğmen Sami Çiftçi`nin Su Ürünleri Mühendisliği Bölümü`nden mezun olduğu, 2007 yılında vatani görevinin bitiminde sözleşmeli teğmen olarak görevine devam ettiği belirtildi. 5 yaşında Zeynep adında bir kızı olan şehit Üsteğmen Sami Çiftçi`nin amcası Cemil Çiftçi`nin, Elazığ Belediye Başkan yardımcısı olduğu belirtildi.
İPSALA`YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ
Şırnak`ta şehit olan 10 güvenlik görevlisinden Piyade Er Emrah Karataban`ın Edirne`nin İpsala ilçesine bağlı Kumdere köyünden olduğu öğrenildi. Karataban`ın ailesine şehit olduğu haberi, askeri görevliler verdi.
 
TERHİSİNE 3 AY KALMIŞTI
Şırnak`ın Beytüşşebap İlçesi`nde düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerden 22 yaşındaki Jandarma Komando Çavuş Ramazan Emre Ala`nın ise terhisine yaklaşık 90 gün kaldığı belirtildi. Komando Çavuş Ramazan Emre Ala`nın şehit düştüğü haberi, ailesine askeri yetkililer tarafından verildi. Oğlunun şehit olduğu haberini alan anne Kafiye Ala, sinir krizi geçirdi. Şehit Ala`nın otomobil yedek parça satışı yapan babası Seyyar Ala`nın ise Toprak Mahsulleri Ofisi`nde çalışan kızı Aysun Ala`yı işe götürmek için Konya`ya geldiği belirtildi. 5 kardeş olan şehit Ala`nın yaklaşık 20 gün önce izinli olduğu memleketinden askeri birliğine döndüğü ve terhisine de yaklaşık 3 ay kaldığı ifade edildi.
BURSA ŞEHİT ATEŞİYLE YANIYOR
Şırnak`ın Beytüşşebap ilçesinde teröristlerce askeri üs bölgesine düzenlenen saldırıda şehit olan askerlerden Süleyman Güleç`in Bursa`nın İznik ilçesine bağlı Müşkülö köyünde ikamet ettiği öğrenildi.Saldırıda şehit olan Bursalı er Süleyman Güleç`in şehadet haberi, Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından sağlık görevlileri nezaretinde Güleç ailesine verildi. Güleç`in cenazesinin yarın Bursa`da düzenlenecek askeri törenin ardından toprağa verileceği belirtildi.


1

Kardeş odalardan ortak proje

2

Hisarcıkloğlu´na Kırıkkale´den destek

3

?O Gece?, Cumhurbaşkanına takdim edildi

4

HSK´dan Kırıkkale için önemli karar

5

İstikamet İstanbul

6

Onun atışları hedefi şaşmıyor

7

Türkiye bir cennet