Kimseyi vebal altında bırakmayacağım

Kimseyi vebal altında bırakmayacağım

Saadet Partisi Kırıkkale Belediye Başkan Adayı Mahir Yılmaz Bağlarbaşı mahallesinde yaptığı geniş katılımlı mitingde yaptığı konuşmada Belediyeyi 3T kuralı ile yöneteceklerini belirterek kimseyi verdiği oydan dolayı vebal altında bırakmayacağını söyledi.

DÜRÜSTLÜK YAPI TAŞIMIZ OLACAK
Bağlarbaşı Mahallesinde düzenlenen mitingde konuşan Yılmaz Kırıkkale Belediyesi’ni kurumsal bir yerel yönetim haline getireceklerini belirterek şeffaflık ve dürüstlük ilkesinden asla vazgeçmeyeceklerini dile getirdi. Dürüstlük ilkesinin belediyenin yapı taşlarından biri olacağını söyleyen Yılmaz, “Belediyeyi 3T kuralı ile yöneteceğiz. Bu kural Temiz bir toplum, Temiz bir siyaset ve Temiz bir yönetimdir. Personelimizin ve vatandaşlarımızın hakları her daim korunacaktır.” dedi.

MAAŞ ALMAYACAĞIM
Konuşmasında 3T kuralına açıklık getiren Yılmaz işçilerin maaşını ödemeden kendisinin ve yardımcılarının maaş almayacağının altını çizdi. Şeffaflık ve dürüstlük ilkesinin bunu gerektirdiğini ifade eden Yılmaz, “Kurallarımız çok açık. Temiz toplum, sıra dışı ve kaliteli hizmet anlayışı ile Kırıkkale’yi cazibe merkezi haline getirerek halkın refah seviyesini yükseltmektir. Temiz siyaset, kimseye belden aşağı vurmadan, ortaya vizyon ve misyon koyarak, Kırıkkale için neler yapabileceğimizi konuşmaktır. Temiz yönetim ise bölge ve vatandaş ayrımı yapmadan Kırıkkale’nin tamamını kucaklayıcı, tüm hemşerilerimizi yönetime dahil etmektir.” dedi.

BİN İŞÇİ ALACAĞIZ
Yılmaz, başkanlığa seçilmesi halinde bin işçi istihdam edeceklerini ifade ederek, hali hazırda çalışan işçilerin işlerine son verilmeyeceğini açıkladı. Mevcut personelin haklarının korunması gerektiğine de dikkat çeken Yılmaz, “Mevcut personelimizi koruyarak ekleyeceğimiz bin işçi ile belediye hizmetlerini daha kaliteli ve hızlı sunmayı hedefliyoruz.” şeklinde konuştu.

MAHALLE DÜĞÜNLERİ GERİ GELECEK
Geçtiğimiz dönemlerde yasaklanan mahalle düğünlerine değinen Yılmaz göreve geldiğinde ilk işlerinden birinin de mahalle düğünlerini geri getirmek olduğunu söyledi. Düğünlerin ailelerin bütçelerini çok zorladığını belirten Yılmaz, “Mahalle düğünleri bizim kültürümüzdür. Sanatçılarımızın ekmek kapısıdır. Dar gelirli ailelerimiz düğün salonlarında mali açıdan çok zorlanıyorlar. Sanatçılarımızın en çok kazandıkları yaz aylarında bu gelirlerinden mahrum kalıyorlar. Bu sıkıntıya bir son vereceğiz ve mahalle düğünlerimizi geri getireceğiz.” şeklinde konuştu.

VEBAL ALTINDA BIRAKMAYACAĞIM
Siyasi hayatı boyunca kimseye verilmiş bir sözü olmadığını ifade eden Yılmaz verilen oyun vebali olduğunu söyledi. Bu vebali taşıyacak bir başkan olacağının altını çizen Yılmaz, “Siyasi hayatım boyunca hiçbir kurum veya kuruluşa, hiçbir sanayi erbabına bir söz ya da taahhüdüm olmadı. Verilen her oyun bir vebali var ve ben bunu çok iyi biliyorum. Şimdi Hakkın huzurunda size söz veriyorum. Şahsıma oy verenleri vebal altında bırakmayacak bir başkan olacağım.” dedi.



1

Erdoğan; Mehmet Kardeşimi Kucaklıyorum

2

Kırıkkale’nin Milli Şahsiyeti Hiçbir Şeyle Ölçülemez

3

Romanlar’dan Saygılı’ya Tam Destek

4

Saygılı : Sivil Toplum Örgütleri Bizim İçin Kıymetli

5

Ulusoy; 900 Araçlık Otopark Yapacağım

6

Baran; Saygılı'nın Yanındayız

7

Türkyılmaz’dan Miting Gibi Seçim Bürosu Açılışı