Kimseyi mağdur etmeyeceğiz

Kimseyi mağdur etmeyeceğiz

Fi-Yapı Genel Müdürü Tuncay Kulak, tapuların dağıtımının devam ettiğini söyledi. K Blok 1+1'de 352 ev sahibinin tapusunu aldığını belirten Kulak, 30 Haziran 2014'te bütün dairelerin biteceğini ve tapularının verileceğini bildirdi.

YAPIM DEVAM EDİYOR

Fi-Yapı Genel Müdürü Tuncay Kulak, Fi-Yapı Kırıkkale projesi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. Yapımı hızla devam eden Fi-Yaka projesinde A-1 ve B-1 blokları tamamen bittiğini belirten Şirket Genel Müdürü Tuncay Kulak, yılsonunda Fi-Yaka’da yaşamın başlayacağını söyledi. Kulak konuşmasının devamında, “Bazı bloklarımızın metrekarelerini yükselttik. Müşterilerden metrekare farkı almadık, yeni bir ücret talip etmedik, sadece tapularını alınsın yeterlidir. Yeni kampanyamızda vade farksız 10 yıl taksit imkânı ile daireler satacağız. Bu önemli bir çalışma ve bu konuda gerekli çalışmaları yapıyoruz” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kulak, daireler hakkında verdiği bilgide, “1+1’de K Blok’ta 352 ev sahibimiz tapusunu aldı. Tapusunu almayan 78 müşterimiz var. 3+1 K Blok çalışmamız Ekim ayında başlayacak. İlk etapta 1300 konut, 3 ay sonra da 1700 konutu bitirmeyi hedefliyoruz. Bir aksilik yaşanmazsa sözleşme çerçevesinde 30 Haziran 2014’te bütün dairelerimizi bitirmeyi hedefliyoruz. Bütün konutların tapularını hazırladık. Esenyurt Belediyesi’nin tavrı yüzünden sadeci biz değil 36 firma etkilendi. Süreci şimdi olumlu olarak ilerletiyoruz. Burada yaşanan aksiliklerin de önüne geçmek için çift mesai uyguluyoruz ve bayram da hafta sonlarında yine çalışmalarımız sürüyor. Bizim amacımız, bize güvenen insanları mağdur etmemektir” diye konuştu.

KIRIKKALE AYAĞINI ÖNEMSİYORUZ

Firmanın Kırıkkale ayağının önemli çalışmalar yaptığını belirten Kulak “Bütün gücümüzü Kırıkkale`ye yoğunlaştırdık. Bizim için önemli olan Kırıkkale. Müşterilerimize dairelerini teslim edeceğimize dair söz vermiştik. Bu sözümüzü yerine getireceğiz. Kendi elimizde olmayan sıkıntılardan dolayı bir takım gecikmeler yaşandı. Ama bugün Allah`a şükür sıkıntıları büyük ölçüde aşmış durumdayız. Bundan sonra laf değil yaptığımız inşaatlar konuşacak. Bu proje bittiğinde Kırıkkale`ye yepyeni bir görünüm kazandıracak. Fi-Yaka Kırıkkale birçok kente de örnek olacak bir proje. Oraya yapılacak ve şuan yoğun bir şekilde gündemde olan Yeşil Vadi projesiyle, bizden daire alanlar büyük avantajlara sahip olacaklar” dedi.

ÖNEMLİ ÇALIŞMALAR YAPTIK

Bloklar hakkında bilgiler veren Kulak, “A ve B blokların, A-1 blok tamamen bitirilmiş olup A-2 blok ise boya işlemi de bitti.B bloklarda, B-1 tamamen bitirilmiş olup, B-5 mantoluma aşamasında, B-3 blok kabası bitmiş olup, B-2 ve B-4 blokta bir ay içerisinde kabası bitirilmek üzere planlanmıştır. A ve B blokların müşterilere fiili teslimi 31.12.2013’tür” şeklinde konuştu. Fi-Yaka’nın Kırıkkale’ye güzellik katacak bir proje olduğunu belirten Şirket Genel Müdürü Kulak, çalışmaların hızla devam ettiğini ve yılsonunda Fi-Yaka projesinde hayat başlayacağını söyledi.



1

Emeklinin ikramiyesi eline geçmeden eridi

2

Elindeki Dövizini bozduran bozdurana

3

İstihdama yönelik Yatırım yapılacak

4

Borcunuzu yapılandırma Yaptıysanız gecikmeyin

5

Ani Soğuyan hava tatlı satışlarını patlattı

6

Kırtaş AVM hizmette

7

Toprak Cafe Toprak Mahalleye renk kattı