Kimsesiz, evsiz vatandaş geceyi sokakta geçiriyor

Kimsesiz, evsiz vatandaş geceyi sokakta geçiriyor

Kırıkkale’de bir vatandaş kimsesi ve evi olmadığı için geceyi sokakta geçiriyor. Adının Erdal olduğunu söyleyen yaşlı adam Bahçelievler yolu üzerindeki köprünün altında eski bir battaniye ile barınmaya çalışıyor.

KİMİ KİMSESİ VE EVİ YOKMUŞ

Kırıkkale’de kimi kimsesi olmadığını söyleyen yaşlı adam geceyi sokakta geçiriyor. İlerleyen yaşına rağmen eski bir battaniye ile soğuktan korunmaya çalışan adam çevredekilerin verdiği yemek ekmekle karnını doyuruyor. Bahçelievler yolu üzerindeki köprünün altını kendine mesken edinen adam gündüzleri hurda kağıt toplayarak gününü geçirdikten sonra burada sabahlıyor.

 

KONUŞMA ZORLUĞU ÇEKİYOR

Kendisiyle konuşmaya çalıştığımız yaşlı adam birkaç defa kendisinin yaşlı barınma evine alındığını şimdi ise yetkililerin kendisini barınma evine götüreceğini encek şu ana kadar gelmediklerini ileri sürdü. Konuşmasından Kırıkkaleli olmadığı anlaşılan yaşlı adamın havaların soğumaya başlamasıyla yaşlı adamın geceleri sıkıntı yaşadığını söyleyen bir vatandaş bir an önce buradan alınması gerektiğini bildirdi.

 

BİR SÜREDİR BURADA KALIYOR

Yaşlı adamın gündüzleri hurda kağıt topladığını söyleyen vatandaş gece soğuk olduğu için yaşlı adamın burada eski battaniye ile yattığını belirten vatandaşlar beklide aylardır yıkanmadığını sandıkları adamın hastalık kapacağından endişe duyduklarını da belirterek bur an evvel bu insanın bir bakım evine yerleştirilmesi gerektiğini söylediler.    



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ