Kimsesiz çocuklara Kaymakamlık desteği

Kimsesiz çocuklara Kaymakamlık desteği

Balışeyh Kaymakamlığı tarafından tespiti yapılan yetim ve öksüz çocuklara okul giysileri hediye edilerek okula gidecek çocuklara sevinç erken yaşatıldı.

ÇOCUKLARIN YÜZÜ GÜLSÜN YETER

İlçe merkezi ve köylerinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) görevlileri tarafından ailelerinin yanında barınma ihtiyaçları karşılanan 14 öksüz ve yetim çocuk Kaymakam Yusuf Yıldırım’ın talimatıyla sahip çıkılarak alınan giysiler verildi.

Kaymakam Yıldırım yaptığı açıklamada, aldıkları karar doğrultusunda ilçedeki yetim ve öksüz çocukların yaklaşan okullar için yeni giysilerle karşılamaları ve yalnız olmadıklarını hissetmelerinin amaçlandığını söyledi.Giysilerin dağıtımına Kaymakam Yıldırım`ın yanı sıra eşi Belgin Yıldırım ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Osman Özsoy da, eşlik etti. Kaymakam Yıldırım`ın eşi Belgin Yıldırım yetim ve öksüz çocuklarla yakından ilgilenerek onlara sevgi gösterisinde bulundu.

 

FARKLI BİR FAALİYET

Yıldırım konuşmasının devamında, “İlçemizde ilk defa farklı bir faaliyet gerçekleştirerek yetim ve öksüzlerin tespitini yaptık ve çocukların pantolon, gömlek, tişört, ayakkabı ve diğer tüm giysileri alınarak yaşadıkları evlerinde üstlerine giydirerek sevinç yaşamalarını sağladık. Burada amacımız, yetim ve öksüz olan çocuklar da diğer bütün çocuklar gibi sevinç ve mutluluğunu doyasıya yaşasınlar. Çocuklarımıza almış olduğumuz giysilerle yaşattığımız bu sevinç ise bizlere büyük huzur verdi” dedi. Yıldırım, Kaymakamlık olarak ilçede hazırlanan projeler ve faaliyetler sayesinde vatandaşların ihtiyaçlarının giderildiğini ve hizmetlerin her geçen gün daha da genişletilerek yüzleri güldürmeye devam edeceklerini kaydetti.



1

Uyuşturucu Operasyonunda 1 Kişi Tutuklandı

2

15 Yıllık Mücadelede Mutlu Son

3

Yeni Sanayi Sitesi Şubat Ayında İhaleye Çıkıyor

4

SAYGILI; İLK ÖNCELİĞİMİZ KIRIKKALELİ GENÇLERİMİZ OLACAK

5

SAYGILI"350 KM ALT YAPI YENİLEDİK"

6

Aydın "Kırıkkale'nin Öğretmen Açığı Yok"

7

PEHLİVANLI’DAN KÜLTÜR VE SANAT ZİYAFETİ